Lina

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2016

25.2.2017
Lina asustaa nyt omassa kodissa pääkaupunkiseudulla.

1.2.2017
Kaunis Lina pääsi Suomeen kotihoitoon. Lina odottelee kotiehdokkaita pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja Linasta päivitetään, kunhan tyttö on hieman kotiutunut.

Linan kyselyihin vastaa Maija. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Maijaan yhteyttä sähköpostitse maija.sutela@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

Lina ja sen kaksi sisarusta Lapa ja Leonard syntyivät kadulle. Niiden emo eli omissa oloissaan ja ehti synnyttämään jo toisen pentueen, ennen kuin se saatiin kiinni ja steriloitua. Lina sisaruksineen pääsi jo pienenä turvaan Olgan tarhalle ja siellä sisarusparvesta on kasvanut iloinen ja sosiaalinen pentukatras.

Linasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Lina etsii omistajaa, jolla on aikaa ja halua panostaa tämän mukavan tytön tapakasvatukseen, aktivointiin ja reippaan liikunnan tarjoamiseen. Sillä reseptillä Linasta kasvaa fiksu ja hyvin käyttäytyvä aikuinen koira.

Viipurin koirat - Lina 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.