Milos

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

3.3.2017
Milos muutti omaan kotiin.

19.2.2017
Milos on ystävällinen ja suloinen nassikka. Onnellisena se tepsuttaa vuorollaan jokaisen tarhavieraan luo odottamaan milloin rapsutuksia ja huomiota olisi tarjolla.

Milos päätyi Irinan tarhalle sisarustensa Madden, MacynMeganin ja Delin kanssa. Viisikon elämän ensivaiheista ei ole tietoa, mutta ujoinkin osa pentuparvesta on reipastunut mukavasti vaikka alku ei varmasti kovin ruusuinen olekaan ollut. Megan ja Deli ovat jo päässeet täysillä kotikoiran elämään kiinni ja toivottavasti lopuilla sisaruksilla käy yhtä hyvä tuuri.

Milos on elämäniloinen ja ihmisrakas poika, joka häntä vispaten juoksee vastaanottamaan uudet ihmiset. Siinä sivussa voi vähän painia ja ottaa juoksuspurtteja muiden pentujen kanssa, mutta kyllä pian taas pieni kuono on hamuamassa huomiota. Syliin on aluksi vähän jännittävää joutua, mutta ei aikaakaan kun pusuja tulee ja iloisen pennun heiluvan hännän voi tuntea lyövän vasten. Sosiaalinen Milos tulee hyvin juttuun pentukavereiden kanssa ja porukassa on kiva touhuta, mutta kyllä oma koti olisi se paikka missä Milos mieluiten asustaisi.

Miloksesta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Koirakaveri uudessa kodissa voisi olla kiva juttu, mutta reippaana poikana Milos sopeutunee myös ainoaksi koiraksi. Kasa leluja, laadukas ruoka, leikit, lenkit ja yhdessäolo oman ihmisen kanssa ovat myös Miloksen toivelistalla. Milos etsii sitoutunutta ihmistä, joka ymmärtää ettei kokemusta kotikoiran elämästä vielä ole vaan kaikki täytyy opetella alusta alkaen.

Viipurin koirat - Milos 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.