Haiti

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

22.5.2017
Haiti sai kodin Tampereelta.

20.4.2017
Haiti pääsi siskonsa ja veljensä kanssa Suomeen kotihoitoon ja odottelee adoptiohakemuksia Somerolla.

29.3.2017
Surusilmäinen Haiti huoliryppyineen on sydäntäsärkevä näky. Haiti on todellisuudessa kuitenkin iloinen tyttö vaikka sylissä oleminen onkin jännittävä juttu.

Sisarukset Haiti, Hadi, Hippi, Hipster, Houdini ja Harpo päätyivät keväällä emonsa Hermionen kanssa Irinan tarhalle. Koiraperheen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta koko porukka on hyvin iloista ja luottavaisen oloista sakkia, joten mistään metsän keskeltä niitä tuskin on poimittu. Pentujen emo on hyvin ihmisrakas, reipas ja muutenkin ihastuttava koiraneiti, joten pienokaiset ovat ainakin saaneet kasvaa hyvän roolimallin kanssa.

Haiti on hyvin iloinen ja touhukas pieni vipeltäjä, mikä ei kuvista juuri välity. Sylissä istuminen on vain niin hirmuisen jännittävää pienelle pennulle, ettei se osaa oikein muuta tehdä kuin tuijottaa jähmettyneenä ja huolestuneena ympärilleen. Kun pennut pääsevät kirmaamaan vapaina pienelle sisäpihalle, on meno niin hulvatonta ettei voi muuta kuin hymyillä. Vauhdikasta vipellystä riittää ja Haiti tuleekin kovin mielellään tervehtimään vieraita. Haiti vaikuttaa reippaalta, ihmisrakkaalta ja sosiaaliselta tytöltä, joka toivoisi että ikioma koti löytyisi pian!

Pennuilla tuskin on kokemusta sisätiloissa elämisestä ja kotikoiran elämään tutustuttaminen täytyy aloittaa aivan nollasta. Se tietää ainakin lattioiden luuttuamista ja vahinkojen korjaamista sekä mielekkään tekemisen keksimistä kaverille, joka haluaisi maistella vähän yhdestä jos toisesta kulmasta jokaista kodista löytyvää mööpeliä. Myös uudet asiat ja tilanteet, kuten vieraat ihmiset tai liikenne, vaativat usein totuttelua. Niistä selvitään kehumisen, palkitsemisen, kärsivällisyyden ja ajan kanssa. Haitista saa varmasti mitä parhaimman ystävän, ja sellaisen tämäkin pieni tumma tyttö haluaisi jostain itselleen löytää!

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.