Hermione

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2014

26.10.2017
Hermione sai kodin Kuopiosta.

21.8.2017
Kaunis Hermione sai pentunsa luovutusikään, ja on nyt myös itse valmis muuttamaan tarhalta omaan kotiin.

Hermione erottuu tarhakoirien joukosta kauniin valkeakirjavan turkkinsa vuoksi. Olemus on siro mutta jäntevä, ja tämä koira vaikuttaakin hyvin urheilulliselta. Aitauksessa nuori narttu ei pääse liikkumaan niin paljon kuin haluaisi, ja kun se pääsee hihnassa ulos aitauksesta, on vauhti melkoinen. Voi miten mielellään tämä tyttö kävelisi pitkiä lenkkejä joka päivä!

Kevättalven pakkaset olivat pahimmillaan kun Hermione ilmaantui Irinan tarhalle suuren ja kirjavan pentueensa kanssa. Hermionen pennut ovat HaitiHadiHippiHipsterHoudini 
ja Harpo. Huolehtiva äiti asui ensin lämpimässä sisätilassa yhdessä pentujen kanssa, mutta kun lapset kasvoivat ne siirrettiin pentuaitaukseen muiden samanikäisten seuraan. Äiti-Hermione muutti samalla aikuisten koirien aitaukseen.

Hermione tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta tuntuu arvostavan kaikkein eniten ihmisseuraa. Rapsutukset ja läheisyys ovat Hermionelle selvästi hyvin tärkeitä. Tyttö tarvitseekin kodin jossa ihmisillä on aikaa panostaa koiran kanssa puuhasteluun; sekä hoivaamiseen että liikuntaan. Ohutturkkisena koirana Hermione tuskin on asunut koko ikäänsä ulkona, ja sillä on mahdollisesti ollut joskus koti. Uuden kodin on silti varauduttava opettelemaan Hermionen kanssa myös kotikoiran perustaitoja, kuten yksin kotiin jäämistä ja sujuvaa hihnakävelyä. 

Viipurin koirat - Hermione ja pennut 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.