Väinö

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

14.9.2017
Väinö sai kodin Helsingistä.

29.4.2017
Väinö on mukavan rauhallinen ja luottavainen poika. Toki välillä löytyy vauhtiakin ihan riittävästi, mutta syliin Väinö rauhoittuu kiltisti nauttimaan silityksistä.

Väinöön ja sen veljeen Veikkoon sopii hyvin sanonta veljekset kuin ilvekset. Ne ovat hyvin samannäköisiä ja luonteeltaankin varsin samanoloisia. Väinö on veljeksistä hieman jykevämpi, joten ehkäpä siitä tulee aavistuksen Veikkoa isompi myös aikusena.

Väinö ja Veikko joutuivat Irinan tarhalle hyvin pieninä pentuina. Ne ovat kuitenkin sitkeää tekoa, sillä molemmat ovat selvinneet hyväkuntoisina ja eloisina poikina rokotusikään asti, ja nyt jo molempien mielessä siintääkin matka Suomeen.

Väinö on kovin ihmisrakas poika. Se hyppii malttamattomana häkin ovea vasten ja haluaa niin nopeasti kuin mahdollista kiivetä syliin ja päästä huomion keskipisteeksi. Väinö rauhoittuu sylissä kuitenkin nopeasti, ja se jää nauttimaan rauhallisesta hetkestä rapsuttelijansa seurassa syvään huokaisten ja sylissä köllötellen.

Väinöstä kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen poika. Siitä tulee varmasti oiva lenkkikaveri ja omistajiensa aktivoija, sillä varmaa on, nuorimies tulee tarvitsemaan myös muuta mielekästä puuhaa kuin pelkät ulkoilut. Esimerkiksi paria kurssia hyvässä koirakoulussa ei Väinö varmasti pistäisi pahakseen!

Vaikka Väinö on tarhalla hyvin reipas poika, tulee uuden omistajan muistaa, että Väinö ei ole nähnyt pienen ikänsä aikana juurikaan muuta maailmaa. Siksi se tulee aluksi ihmettelemään monia arkisiakin asioita, mutta rauhallisella totuttamisella se tulee ymmärtämään, että eipä niissä ole mitään kummallista. Koirakaveri uudessa kodissa on aina kiva juttu, mutta uskomme, että reipas Väinö sopeutuu myös perheen ainoaksi karvaiseksi jäseneksi.

Viipurin koirat - Veikko & Väinö 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.