Naomi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2016

5.1.2017
Naomi muutti omaan kotiin Poriin.

23.10.2016
Paikalliset eläinsuojelijat toivat Naomin Irinan tarhalle Pietarin seudulta. Naomi on vielä vähän hämmentynyt, mutta vieraiden silitykset se ottaa kiitollisena vastaan.

Valkoinen Naomi on kovin kaunis tyttö. Naomi on vasta äskettäin joutunut tarhalle ja asustaa nyt pentujen kanssa samassa aitauksessa. Naomi tulee uteliaana katsomaan tulijoita ja jäisi kovin mieluusti rapsuteltavaksi, mutta ihmisistä innostuneet pennut mätkähtelevät sen niskaan vähän väliä ja tyttö vetäytyy kauemmas hälinästä. Kun meno on vähän rauhoittunut, nautiskelee Naomi sen verran tottuneesti ihmisten läheisyydestä ja kosketuksesta, että sillä on hyvinkin saattanut joskus olla oma ihminen. Miksi se sitten on joutunut kodittomaksi, sitä emme tiedä.

Suussa kiiltää vitivalkoinen hammasrivistö ja Naomi onkin arvioitu nuoreksi, noin 7-8 kuukauden ikäiseksi tytöksi. Koska Naomin menneisyys on hämärän peitossa, tulee sen kanssa varautua samoihin asioihin kuin jokaisen suoraan tarhalta tulevan koiran kanssa: kotikoiran elämää ei välttämättä olla koettu, hihna ei ole tuttu, sisäsiisteyttä tai yksinoloa ei ole kukaan opettanut. Uusia ja ihmeellisiä asioita voi tulla vastaan, pelottaviakin sellaisia. Naomin tulevalta ihmiseltä vaaditaankin sitoutumista, aikaa ja halua sopeuttaa tyttöä elämään, jollaista se ei ole välttämättä koskaan saanut viettää. Kunpa Naomia onnistaisi pian ja oma ihana ihminen ja lämmin kainalo odottaisi Suomessa!

Viipurin koirat - Naomi 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.