Padma

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 5/2016

19.3.2017
Padma sai kodin Paimiosta.

9.3.2017
Padma etsii kiireesti uutta kotia perheen lapsilla puhjenneen allergian vuoksi.

Reipas ja kaunis Padma-tyttö joutuu vaihtamaan kotia, sillä perheen lapset alkoivat oireilla koira-allergiaa. Tyttö voi toistaiseksi asua nykyisessä kodissaan Naantalissa, ja parasta olisi jos Padma saisi muuttaa sieltä suoraan uuteen, lopulliseen kotiin.

Padma on sopeutunut hyvin kotielämään ja sopii sekä perheen ainoaksi koiraksi että toisen koiran kaveriksi. Ihmisten ollessa poissa kotoa Padma osaa rauhoittua yksin kotiin. Hihnassa kulkeminen on jo tuttua ja sisäsiisteyskin on ollut nykyisessä kodisssa hyvin hanskassa. Iloinen koiratyttö tarvitsee nyt oman kodin, jossa se voi viettää koko elämänsä rakastettuna perheenjäsenenä.

30.11.2016
Padma sai kodin Naantalista.

24.11.2016
Iloinen Padma ottaa vastaan rapsutuksia Somerolla.

Kotielämä sopii Padmalle, se on selvää! Tämä tyttö sukeltaa mielellään ihmisen kainaloon tai heittäytyy leikkiin koirakavereiden kanssa. Myös hoitopaikan leluissa ja muissa kodin tavaroissa riittää uteliaalle koiralle tutkimista. Jokohan neiti kohta saisi aloittaa uuden elämän ihan omassa kodissaan?

Tarhalla Viipurissa Padma joutui aitauskaverinsa höykyttämäksi, mistä muistuttavat arvet kuononpäällä. Padma ei silti näytä muistelevan ikäviä tarhatapahtumia, vaan tulee mainiosti toimeen kaikkien hoitopaikan koirakavereiden kanssa. Ihmiset ovat myös tämän reippaan tytön mieleen, rapsutukset kelpaavat hyvin. Vaikka Padman kotikoiran opinnot ovat vielä aivan alkutaipaleella, näyttää tyttö sopeutuvan uuteen ympäristöön hyvin. Padmasta kehittyy varmasti vielä mainio kotikoira.

17.11.2016
Padma matkusti Suomeen hoitopaikkaan ja ottaa kotiehdokkaita vastaan Somerolla.

4.10.2016
Huhheijaa, täältä tullaan! Padma on iloinen ja vilkas tyttö, jonka pää menee aivan pyörälle onnesta kun ihmiset astuvat sen aitaukseen.

Siskokset Padma ja Parvati ovat kuin kaksi marjaa - paitsi ulkonäöltään, myös luonteeltaan. Molemmat poukkoilevat innoissaan ympärillä ihmisten saapuessa aitaukseen eivätkä tiedä miten päin olisivat. Siskosten menneisyydestä meillä ei ole tietoa, mutta ne ilahtuvat vieraiden ihmisten näkemisestä niin paljon, että ovat varmasti saaneet kasvaa ihmisten keskuudessa.

Padma vaikuttaa oikein iloiselta ja uteliaalta pennulta, joka tulee mielellään hakemaan rapsutuksia ihmisiltä. Kun tyttö pitäisi pyydystää syliin kuvattavaksi, iskee kuitenkin pieni jännitys. Sylissä istutaan jähmettyneenä kuin patsas, niin paljon jännittää. Vaikka Padma onkin vähän tottumaton käsittelyyn, karisee siihen liittyvät turhat jännitykset omassa kodissa varmasti pian pois. Ensin pitäisi vain se oma koti jostain löytää, ja se onkin helpommin sanottu kuin tehty.

Musta Padma ei erotu joukosta yhtä hyvin kuin persoonallisemman näköiset tarhakaverinsa. Sylissäkin jännittää sen verran, että kuvissa ilme on sen mukainen. Mutta Padmalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toivoa, että joku ihminen huomaisi kaikista koirista juuri sen ja haluaisi tarjota kodin sille. Kun suloisin pentuvaihe on mennyt ohi, laskee kodinsaantimahdollisuudet huomattavasti. Padma on kuitenkin iloinen ja ihmisrakas pentu, joten toivottavasti omaa kotia ei tarvitsisi odotella mahdottoman kauan.

Viipurin koirat - Padma 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.