Elwin

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2016

21.3.2017
Elwin sai kodin Helsingistä.

14.3.2017
Elwin pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa omaa kotia hoitopaikassaan Helsingissä.

23.1.2017
Elwin on persoonallinen raitapoika ja hyvin suloinen sellainen! Elwin odottaa Olgan tarhalla kotia kolmen veljensä tavoin.

Ewan, Edmond, Elwin ja Elias syntyivät syksyllä kadulle Pietarissa. Ihmiset ruokkivat emoa, mutta osa pennuista menehtyi ja Olga lupasi ottaa jäljellä olevat vajaa parikuiset pennut luokseen. Niin alkoi uusi luku nelikon elämässä, ja nyt toiveena on löytää rakastavat loppuelämän kodit Suomesta.

Elwiniä ei voi olla huomaamatta, sen verran ihastuttava tuttavuus on kyseessä. Elwin vaikuttaa veljiensä tavoin ystävälliseltä, mutta kohtuu rauhalliselta pennulta. Se tulee iloisesti tervehtimään vieraita, mutta ei turhia sählää ja sähellä. Pentulaumassa on kivaa ja meno on välillä hurjaa, mutta mikäs sen hauskempaa kuin kirmata kavereiden kanssa pitkin pihaa. Elwin on reipas ja luottavainen poika, joka toivoisi kovasti pikaista pääsyä oman perheen luokse.

Elwin unelmoi omasta kodista Suomessa, missä tarjolla on huolenpitoa, liikuntaa, ruokaa ja leluja - sekä tietysti rajattomasti rakkautta. Koulutusta ei myöskään sovi unohtaa, että Elwinistä kasvaa isona hyväkäytöksinen nuorimies. Alkuaikana joutuu varmasti tekemään töitä ja antamaan pojalle aikaa tutustua ja tottua uusiin asioihin ja tilanteisiin, mutta se vaiva palkitaan taatusti!

Alla kuva myös pentujen emosta.

Viipurin koirat - Elwin 18.2.2017

Viipurin koirat - Elwin 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.