Late

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2016

4.5.2017
Late muutti omaan kotiin Tuusulaan.

29.3.2017
Kirjava Late etsii kotia tositarkoituksella: sellaista, missä arvostetaan iloista, suloista ja menevää koirapoikaa!

Terrierisekoitus Liia ja sen pojat LakuLari ja Late päätyivät Irinan tarhalle lopputalvesta. Emo Liia oli synnyttänyt pennut heinälatoon lähelle tarhaa. Liian huomattiin liikkuvan jo aiemmin tarhan läheisyydessä, mutta meni aikaa, että pentujen sijainti saatiin selville. Onneksi niin kuitenkin kävi ja Liia pentuineen saatiin turvaan. Koko porukka onkin nyt iloista ja reipasta sakkia, eikä niitä ole tarhalla asuminenkaan saanut arastelemaan - päinvastoin, ne ottavat ilon irti jokaisen uuden ihmisen tapaamisesta!

Late on sellainen poika, joka menee eikä meinaa. Pieni häntä viuhuen se loikkii ympäriinsä ja saa huimia hepuleita pelkästä ilosta. Jos olit huonolla tuulella, on se äkkiä poispyyhkäistyä Laten seurassa. Late on sosiaalinen ja utelias poika, joka ansaitsisi maailman parhaan kodin!

Pentujen emo Liia on kooltaan pieni keskikokoinen, noin 45 cm korkea. Pentujen isästä ei tokikaan ole tietoa, mutta luulemme, etteivät pennutkaan kasva ihan jättiläisiksi. Late etsiikin kotia, jossa sosiaalinen ja reipas poika pääsisi toteuttamaan kaikkea kivaa: päivittäisiä pitkiä lenkkejä, mukavia arkitottelevaisuusharjoituksia, koirakavereiden kanssa leikkimistä ja tietysti paljon seurustelua omien ihmisten kanssa.

Koska Late on elänyt ensimmäiset kuukautensa varsin rajatussa ympäristössä, tulee sitä takuulla ihmetyttämään monet arkisetkin asiat. Late vaikuttaa kuitenkin niin reippaalta ja uteliaalta pojalta, että eiköhän totu kaikkeen uuteen varsin nopeasti. Aina on kuitenkin tärkeää, että kodissa osataan edetä koiran tahdissa - tutustutaan rauhassa ja kerätään positiivisia kokemuksia. Jos olet varma, että pysyt tämän vauhdikkaan pojan kelkassa ja jaksat opastaa sitä matkalla fiksuksi koirakansalaiseksi, odottaa Late yhteydenottoa! 

Viipurin koirat - Laku & Late 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.