Sabrina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 11/2014

12.5.2017
Sabrinan pitkä odotus palkittiin ja tyttö muutti omaan kotiin Tampereelle.

3.4.2017
Pikkupennusta asti tarhalla asunut Sabrina jaksaa pysyä iloisella mielellä. Tässä onkin mitä mainioin kotikoira rakastavaan perheeseen!

Sabrinan häntä vispaa tuttuun tapaan ja silmät vilkkuvat ilosta kun tyttö saa vieraita aitaukseensa. Sabrina kirmaa rapsuteltavaksi ensimmäisenä ja ilahtuu suunnattomasti kun huomaa pääsevänsä kävelylle. Ulos aitauksesta ja keväisiä hajuja haistelemaan - mitään parempaa ei taida tarhakoira tietää. On ihan hassua ettei Sabrinan kaltainen reipas ja ihmisrakas koira ole vielä löytänyt omaa kotia. Sabrina on kooltaankin perusviipurilaista hiukan matalampi, joten se on suorastaan valioyksilö tarhalta kotiutettavaksi koiraksi!

Sabrina on selvästi pitänyt puolensa ruoka-aikaan, sillä tyttö on tällä hetkellä melkoisen tuhdissa kunnossa. Vilkas Sabrina kaipaakin kotiin jossa koiran kanssa jaksetaan lenkkeillä joka päivä. Kaikki muukin mukava puuha Sabrinalle varmasti maistuu, joten tästä tytöstä saisi hyvin todennäköisesti kaverin myös muihin koiramaisiin harrastuksiin. Eniten Sabrina kaipaa kuitenkin ihmisen huomiota, rapsutuksia ja rakkautta. Sabrina tahtoo siis kotiin jossa koiran kanssa vietetään paljon mukavaa yhteistä aikaa.

Viipurin koirat - Sabrina lenkillä 2.4.2017

Viipurin koirat - Sabrina 2.4.2017

8.4.2016
Missä on Sabrinan matkalippu Suomeen? Sabrina on mitä iloisin ja kultaisin tyttö! Se rakastaa kovasti ihmisiä ja tulee myös sopuisasti toisten koirien kanssa toimeen.

Sabrina saa mahdottoman ilohepulin tarhaan astuvista vierailijoista. Se on vilpittömän onnellinen ihmisiltä saamastaan huomiosta. Se lähtee innoissaan mukaan kävelylenkille tai tekee oikeastaan mitä vain, kunhan saa olla ihmisen seurassa.

Sabrina toivoo perhettä, jossa sitä aktivoidaan ja opastetaan kärsivällisesti kotikoiran tavoille. Energinen tyttö vaatii paljon aktivointia ja mukavaa yhteistä puuhaa. Omasta aktiivisesta kodista Sabrina antaa vastalahjaksi uskollisuutta ja iloa jokaiseen päivääsi! Tämä tyttö vie tarhakävijöiden sydämen iloisella luonteellaan ja odottaa mahdollisuutta viedä juuri sinun sydämesi.

Viipurin koirat - Sabrina 17.11.2016

15.8.2015
Mahdottoman iloinen ja ihmisrakas Sabrina on ollut asemissa jo monta kuukautta, mutta kutsua omaan kotiin ei ole vieläkään tullut. Olisiko jo pian Sabrinan vuoro?

Sabrina on odotellut kotia jo lähes puoli vuotta. Siinä ajassa tyttö on kerennyt kasvamaan aikuiseen mittaansa ja jäänyt keskikokoiseksi neidoksi. Iloisuus ja luottamus ihmisiä kohtaan ovat säilyneet, mutta ei ole ihme, että puoli vuotta samassa pienessä aitauksessa on saanut nuoren ja energisen koiran turhautuneeksi. Sabrina nauttisi varmasti, kun saisi mielekästä tekemistä ja pääsisi puuhailemaan ihmisensä kanssa.

Sabrina sai elokuussa maistaa harvinaista herkkua, sillä tyttö pääsi luultavasti elämänsä ensimmäistä kertaa hihnakävelylle tarhan ulkopuolelle. Ja sehän se vasta ihanaa olikin! Into pinkeänä tyttö nuuhki ympäristöä ja heittäytyi luu suussa onnellisena maahan kierimään.

Mistähän tämä aurinkoinen tyttö löytäisi kaltaisensa omistajan?

Viipurin koirat - Sabrina 15.8.2015

18.2.2015
Energinen Sabrina haluaa kovasti huomiota. Ihanat ihmiset ovat Sabrinasta parasta maailmassa - kunpa se pääsisi pian omaan kotiin!

Pentulaumasta pyrkii nousemaan muiden harteille muita hieman korkeampi narttu, väriltään tyylikäs musta punaisin merkein. ”Huomaa minut”, se tuntuu sanovan ja suikkaa sata suukkoa sanojensa painoksi. Sabrina joutui Irinan tarhalle yksinään. Ehkä siihen oli kyllästytty parissa viikossa, tai ehkä sillä ei koskaan ole ollutkaan varsinaista kotia. Sabrina on kuitenkin niin luottavaisen oloinen tyttö, että varmasti se on saanut kasvaa ihmisten seurassa.

Koska Sabrina on energinen, ottaa hyvin kontaktia, mutta osaa rauhoittuakin, siinä saattaisi olla ainesta mukavaksi harrastuskoiraksi. Sen tarkkaa syntymäaikaa ei tiedetä, mutta se nyt noin 3 – 4 kk:n ikäinen. Sabrinasta ei ehkä tule aivan dobermannin kokoista, mutta reiluun keskikokoon on syytä varautua.

Koska Sabrinalla tulee riittämään energiaa, etsii tyttö sellaista omistajaa, joka haluaa ja jaksaa panostaa koiran kanssa ulkoiluun, kouluttamiseen ja muuhun aktiviteettiin. Mitään mahdottomia Sabrina ei vaadi - mutta pelkäksi korttelikiertäjäksikään se ei sovellu. Iloisesta, aktiivisesta ja reippaasta Sabrinasta varttuu vielä oiva koirakaveri liikkuvaiselle omistajalle!

Viipurin koirat - Sabrina 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.