Lupin

Sukupuoli: narttu
Koko: siro, pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2016

2.11.2017
Lupin sai kodin Kuusamosta.

13.9.2017
Lupin on aivan ihastuksissaan, kun saa vieraita aitaukseensa. Tulijaa olisi niin kiva päästä pussaamaan poskelle, että Lupin pomppii parhaansa mukaan.

Lupin on jäänyt kooltaan näppärän pienikoiseksi ja painaa arviolta vain reilut kymmenisen kiloa.

Viipurin koirat - Lupin 9.9.2017

16.3.2017
Lupin on kaunis ja siro tyttö, joka tulee varovaisesti mutta ystävällisesti tekemään tuttavuutta. Lupin tahtoisi pian päästä ikiomaan kotiin, mistähän sellainen tytölle löytyisi?

Pieni kippurahäntä huiskii vinhaa vauhtia kun huomaa ihmiset. Lupin tepsuttaa muiden pentujen mukana ja tulee iloisesti nuuhkimaan vieraita. Hiukan varoen se antaa koskettaa, mutta hakeutuu kuitenkin ihmisten läheisyyteen vaikka vähän jännittääkin. Muiden pentujen vanavedessä Lupin loikkii rohkeasti ja kun herkkuja on jaossa, lisääntyy rohkeus huimasti. Pienen ujon kuoren alla taitaakin asua reipas pikku tättähäärä. Sylissä tyttö on kovin ihmeissään, mutta kiltisti nököttää paikoillaan ja antaa käsitellä itseään. Hellien rapsutuksien aikana pienen pennun silmät lupsuvat kiinni..

Lupinin menneisyys on hämärän peitossa. Muutos tarhaympäristöstä uuteen kotiin on iso ja jännittävä. Lupin ei välttämättä ole milloinkaan elänyt sisätiloissa, hihnassa oleminen ja sisäsiisteys ei ole tuttua ja ulkona kaikki on alkuun hurjan jännittävää. Lupin on valmis harkitsemaan muuttoa sellaisen ihmisen luokse, joka haluaa ja jaksaa paneutua sen kotiuttamiseen. Se ei välttämättä käy nopeasti, eikä aina helposti, mutta Lupin lupaa yrittää parhaansa. Lupaathan sinäkin?

Lupin on melko sirorakenteinen, joten aikuisena siitä tuskin kasvaa isoa keskikokoista.

Viipurin koirat - Lupin 26.5.2017

Viipurin koirat - Lupin 10.3.2017

Viipurin koirat - Lupin 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.