Lindy

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 35 cm)
Syntymäaika: 4/2016

24.2.2017
Lindy muutti omaan kotiin Nokialle.

2.2.2017
Lindy jätti tarhan ja muutti hoitopaikkaan Vihtiin opettelemaan kotikoiran elämää.

22.1.2017
Lindy on sympaattinen tyttö, joka etsii ymmärtäväistä omistajaa luotsaamaan sitä eteenpäin elämässä.

Lindy ja sen siskot LyraLottie ja Lise syntyivät huhtikuun viimeisinä päivinä vanhan miehen koiralle ei-toivottuina pentuina. Mies ei onnistunut löytämään pennuille mistään koteja, joten ne päätyivät Olgan hoiviin loppusyksystä. Siskokset ovat kaikki varsin kompaktin kokoisia.

Lindy on hauskan näköinen tyttö isoine korvineen ja mataline jalkoineen. Se on varsin näppärästi syliin mahtuva tyttö, sillä korkeutta Lindyllä on noin 35 cm. Mikään pikkukoira Lindy ei kuitenkaan siinä mielessä ole, etteikö se tarvitsisi reipasta liikuntaa ja muitakin aktiviteetteja. Lindy on varmasti sopiva tyttö sellaiselle, joka kaipaa kooltaan pienehköä koiraa, mutta kuitenkin sellaista, joka jaksaa liikkua siinä kuin isompikin koira.

Lindy ei ole mahdottoman arka, mutta ujo tyttö kuitenkin. Se liikuskelee uteliaana lähistöllä ja toivoo saavansa osansa tulijoiden herkuista. Ihan rohkeus ei kuitenkaan riitä silitettäväksi asti tulemiseen, vaikka herkun sen saattaakin varovasti käydä kädestä hakemassa - mikäli reippaammat pennut eivät ole ehtineet kaikkea viedä. Lindy vaikuttaa hyvin sympaattiselta tytöltä, joka vain kaipaisi ymmärtäväistä omistajaa ohjaamaan sitä eteenpäin elämässä. Lindyn uudessa kodissa olisi hyvä olla myös koirakaveri, joka voi näyttää sille mallia ja tuoda turvaa ihan arkisissa asioissakin.

Lindyn muuttaessa uuteen kotiin tulee muistaa se, että aluksi kaikki uudet asiat tulevat varmasti jännittämään Lindyä paljonkin. Se tulee tarvitsemaan rauhallista totuttamista ja koiran tahdissa etenemistä, jotta jännittävät asiat muuttuvat sen elämässä arkisiksi. Ja vaikka Lindy on jo noin 8 kuukauden ikäinen, ei sillä ole kokemusta esimerkiksi sisäsiisteyden harjoittelusta tai hihnassa kulkemisesta. Siksi myös arkisten perusasioiden opettelua tulee kuulumaan runsaasti ohjelmaan Lindyn kotiuduttua. Mutta kunhan Lindyn luottamuksen voittaa, tulee siitä varmasti kultainen ja iloinen koirakaveri omistajalleen.

Viipurin koirat - Lindy 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.