Kasja

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

10.7.2017
Kasjasta tuli pohjoisen tyttö, kun se matkusti omaan kotiin Iihin.

30.6.2017
Kasja kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen näytteet olivat sekä MRSP:n että ESBL:n osalta negatiiviset.

11.6.2017
Kasja muutti Suomeen ja odottaa sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Somerolla.

8.5.2017
Kasja on ystävällinen ja terhakka terrierityllerö. Koditon Kasja päätyi keväällä tarhalle, mutta se ei tätä iloista tyttöä lannista. Omaan kotiin ja pikaisesti, sanoo Kasja!

Rapina ja kuhina kuuluu tarhan perällä olevasta parakista, kun ovea raottaa. Innokkaat pusukoneet poukkoilevat syliin hännät heiluen. Kirkkaat silmät loistavat onnesta eivätkä saata uskoa mitä juuri tapahtuu. Ihmisten vierailu pelastaa monen pikkuisen yksinäisen päivän, mutta jättää lähdön hetkellä suuren kaipuun koiralapsien sydämiin. Milloin matka omaan kotiin alkaa?

Kasja on tarhalla reipas ja avoin tyttö, joka kiipeää samantien syliin nauttimaan ihmisten huomiosta ja läheisyydestä. Lipaisu sieltä, toinen tuolta. Ehkä pieni kellahdus ja maharapsuja päälle. Muiden pentujen kanssa Kasja näyttäisi tulevan hyvin juttuun. Kavereiden kanssa peuhataan, leikitään ja nukutaan. Tarha on kuitenkin ankea kasvuympäristö eikä pikku-Kasja pääse näkemään aitojen sisäpuolelta maailmaa - omasta kodista puhumattakaan.

Kasja vaikuttaa reippaalta, luottavaiselta ja uteliaalta tytöltä, kuten pienen pennun kuuluukin. Vaikka tarha on kolkko asuinympäristö, on se Kasjalle ainoa tuttu koti. Muutto uuteen ympäristöön voikin olla jännittävä tapahtuma ja kotiutumiselle täytyy olla valmis antamaan aikaa. Monet erilaiset tilanteet ja asiat ovat Kasjalle uusia, ja onkin toivottavaa että omistajalta löytyy palavaa halua opastaa Kasjaa uuden, paremman elämän alkutaipapeella.

Kasjasta kasvanee aikuisena keskikokoinen tyttö ja ulkonäöstä päätellen tytössä saattaa virrata jokunen hippunen terrieriverta.

Viipurin koirat - Parakin pentuja 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.