Ally

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 4/2017

23.11.2017
Ally löysi kodin Helsingistä.

13.8.2017
Aurinkoinen Ally tahtoo kotiin! Ally on ihana tyttö, joka hylättiin kahden velipojan kanssa kesällä.

Ally ja sen veljet Affe ja Alf päätyivät Irinan tarhalle kymmenien muiden saman ikäisten pentujen joukkoon, ja siellä kolmikko tekee parhaansa, että joku ihminen heidät huomaisi. Kaikki ne ovat reippaita ja iloisia pentuja, joiden soisi löytävän omat kodit pikaisesti.

Ally on hitusen tuumivaisempi kuin veljensä. Siinä missä Alf ja Affe ovat aina ensimmäisenä paikalla, tarkkailee Ally asioita pienen hetken ennen kuin kipittää tutustumaan. Ally ei siis ole mikään arkajalka, mutta se selvästi tarvitsee hetken harkinta-aikaa ennen kuin toteaa, että uudet tulijathan ovatkin oikein mukavia. Kun Ally on tutustunut tulijoihin, ei sen riemulla ole enää rajaa, ja se hyppii ja pomppii reippaasti muiden pentujen mukana jaloissa.

Osansa Allyn perimään on selvästi antanut sharpei, mikä näkyy erityisesti paksussa kuonossa. Mutta viipurilaiseen tapaan joukkoon on sekoittunut reipas annos muitakin rotuja, joita voi vain hyvällä tuurilla vähän arvailla.

Allystä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Koska Allystä löytyy ainakin ripaus sharpeita, tulee uuden omistajan ymmärtää, että Allyssä saattaa olla itsenäistä luonnetta keskimääräistä enemmän. Kotikoiralle tarvittavia taitoja kannattaa lähteä opettelemaan johonkin kivaan koirakouluun, ja olemmekin aivan varmoja, että palkitsemalla oikeasta käytöksestä Ally oppii tarvittavat taidot sujuvasti. Ja koska Ally on nuori ja reipas tyttö, ei myöskään riittävää liikuntaa ja aktivoivaa aivojumppaa saa unohtaa. 

Ally on herttainen tyttö, jonka soisi pian löytävän oman kotinsa. Koiratarha ei koskaan ole hyvä kasvupaikka pennulle, joten mitä nopeammin Ally pääsee sieltä pois, sitä mutkattomammin sopeutuminen uuteen kotiin yleensä sujuu. 

Viipurin koirat - Ally 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.