Nelly

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2016

18.1.2017
Nelly löysi kodin Espoosta.

13.1.2017
Suloinen Nelly pääsi Suomeen ja tyttö odottelee kotiehdokkaita Somerolla.

8.1.2017
Iloinen ja reipas Nelly tepsuttaa heti tutustumaan. Hapsukarvainen häntä huiskii kovaan tahtiin, koska Nellystä on niin ihanaa, kun joku ehtii pentuja tervehtimään!

Nelly ja sen siskot Noella, Nerea, Nela ja Nette päätyivät loppuvuodesta Irinan tarhalle paikallisen eläinlääkärin tuomina. Emme tiedä, miksi joku oli tämän pentuviisikon hylännyt eläinlääkärin luokse, mutta parempi tietysti niin kadulle jättäminen. Nyt siskokset ovat jo ihan valmiita muuttamaan Suomeen.

Nelly on iloinen huiskahäntä, jonka koko takapuoli heiluu hännän tahdissa sen ilahtuessa ihmisvieraista. Nelly kipittää aina pikavauhtia vastaan, sillä onhan se päivän kohokohta, kun joku ehtii tulla seurustelemaan pentujen kanssa. Ja kukapa ei voisi olla suloiseen ja iloiseen Nellyyn ihastumatta!

Syliin nostaminen sai Nellyn vähän jännittämään, mutta se oli selvästi vain tottumuksen puutetta. Ihmiset ovat kuitenkin Nellyn mielestä ihaninta ja sylissäkin hännänpää alkaa äkkiä vipattaa, pienestä jännityksestä huolimatta.

Nellystä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Reippaana tyttönä Nelly sopeutuu monenlaiseen ympäristöön ja kotiin: tärkeintä on, että omistaja sitoutuu tyttöön sataprosenttisesti ja on valmis näkemään vaivaa niin Nellyn peruskoulutuksen kuin muunkin hyvinvoinnin eteen. Jos jonain päivänä on sohvankulmaa nakerrettu, ei se ole katastrofi, vaan se kuuluu elämään nuoren koiran kanssa. Nelly tulee varmasti nauttimaan pitkistä lenkeistä ja myös yhteisistä harrastuksista, jos omistajakin sellaisista innostuu. Koirakaveri kodissa on aina kiva juttu, mutta reippaan Nellyn kanssa ei välttämättömyys. Nelly odottaa yhteydenottoasi, jos olet punninnut varmasti sataan kertaan koiran omistamisen miinukset ja plussat, ja olet ihan varma, että vaaka kovin pienistä haasteita keikahda sinne miinuspuolelle!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.