Aurora

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2017

31.5.2017
Aurora muutti omaan kotiin lyhkäisen hoitopaikka-visiitin jälkeen.

25.4.2017
Aurora on kovin aurinkoinen tyttö! Se kiipeää syliin, pussaa naaman märäksi ja nauttii tulijoiden seurasta täydestä sydämestä.

Aurora ja sen sisko Alba päätyivät hylättyinä pieninä pentuina Irinan tarhalle. Ne ovat kasvaneet pentutalossa nyt yli kolmikuisiksi kaunokaisiksi, ja myös luonteeltaan hyvin herttaisiksi. Tai ehkä enemmin aikamoisiksi vauhtimimmeiksi, sillä siskosten seurassa meininkiä piisaa!

Aurora on avoin ja ihmisrakas tyttö. Se juoksee hurjaa vauhtia vastaan ja haluaa kiivetä saman tien syliin nauttimaan silityksistä ja huomiosta. Aurora on niin hyväntuulinen tyttö, että eipä sen seurassa voi kukaan murjottaa!

Pentutalossa asuu Auroran kanssa kymmenisen muutakin pentua. Aurora pärjää porukassa loistavasti, eikä jää muiden pentujen jalkoihin. Aurora rakastaa paini- ja vetoleikkejä, ja se onkin usein etunenässä hakemassa kavereita leikkimään.

Aurorasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Siitä tulee varmasti iloinen ja energinen lenkkikaveri, joka ei hyydy sateella eikä pakkasella. Siksi Aurora etsii aktiivista omistajaa, joka jaksaa ja haluaa panostaa niin pitkiin ulkoilulenkkeihin kuin peruskoulutukseen ja erilaiseen aktivointiinkin.

Viipurin koirat - Aurora 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.