Ling

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

19.11.2017
Ling sai kodin Haminasta.

19.10.2017
Ling sai hoitopaikan Helsingistä. 

29.9.2017
Mudan peitossa oleva Ling tuijottaa kaihoisasti ihmisiä aitauksestaan. Ling on kevään pentuja, ja nyt se olisi valmis muuttamaan omaan, rakastavaan kotiin.

Emme tiedä, miksi suloiset sisarukset Ling ja Lipsi hylättiin ja mitä ne ovat kokeneet aiemmassa elämässään, mutta niiden onneksi ne päätyivät tuntematonta reittiä pitkin Olgan hoiviin. Ling vaikuttaa iloiselta ja uteliaalta natiaiselta, joka tulee reippaasti tervehtimään vieraita muiden mukana. Syliin nostaminen ja siinä istuminen ovat kovin jännittäviä juttuja Lingille, ja poika katseleekin ympärilleen vähän huolestunut ilme kasvoillaan. Mutta ei hätää kultapieni, kaikki on hyvin. Maan, tai oikeastaan mutavellin kamaralla, Ling reipastuu takaisin omaksi itsekseen ja jatkaa rapsutusten hamuamista.

Ling etsii omistajaa, joka on valmistautunut siihen, että taloon tulee ulkona elänyt, vähän maailmaa nähnyt tarhapentu. Ling ei ymmärrä kotikoiran taidoista yhtikäs mitään, mutta mielellään aloittaa opiskelut ymmärtäväisen huoltajan opastuksella. Pienen pennun kanssa saa siis varautua pissalätäköiden siivoamiseen, yksinolon opettamiseen ja hihnakävelyn harjoitteluun. Ling etsii omaa kotia ja ihmistä tositarkoituksella, jossa se saisi viettää onnellisen koiranelämän aina viimeisiin vanhuudenpäiviinsä saakka.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.