Lipsi

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

20.11.2017
Lipsi joutuu etsimään itselleen uuden kodin, sillä yhteiselämä kissan kanssa ei ottanut sujuakseen.

Lipsin yhteyshenkilönä toimii Tessa.

6.10.2017
Lipsi muutti omaan kotiin.

2.10.2017
Hoitopaikassaan Tampereen seudulla Lipsi on osoittautunut energiseksi, vahvatahtoiseksi ja erittäin fiksuksi tytöksi, joka oppii mielellään uutta. 

29.9.2017
Onnentyttö Lipsi sai hoitopaikan Suomesta jo ennen kuin ehti sivuille. Lipsi ottaa kotiehdokkaita vastaan Pirkanmaalla.

Emme tiedä, miksi suloiset sisarukset Ling ja Lipsi hylättiin ja mitä ne ovat kokeneet aiemmassa elämässään, mutta niiden onneksi ne päätyivät tuntematonta reittiä pitkin Olgan hoiviin. Olgalla Lipsi asusti ulkoaitauksessa usean muun pennun kanssa, mutta oli kiusattu pahnanpohjimmainen. Lipsille järjestyikin pian hoitopaikka Suomesta, jonne tyttö muutti eilen. 

Lipsi on suloinen tyttö, joka tarhalla suhtautui ihmisiin ystävällisesti ja uteliaasti. Sylissä istuminen oli aluksi jännää, mutta ei niin jännää etteikö pusuja olisi voinut antaa. Uusi elämä on vasta alkanut ja Lipsi pääsee nyt opettelemaan kotikoiran taitoja askel kerrallaan. Lipsi saa rauhassa ihmetellä uutta ympäristöään, ja kunhan hoitaja on tutustunut tyttöön enemmän, päivittyy Lipsistä tarkempaa tietoa. Jos mielenkiintosi kuitenkin heräsi Lipsiä kohtaan jo nyt, voit täyttää samantien adpotiohakemuksen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.