Siiri

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 3/2017

12.8.2017
Kauniin musta Siiri katselee pää vinossa tummilla silmillään - tulitko sinä hakemaan minut pois tarhalta?

Siiri ja sen sisarukset SandySaagaSini, Sylvia ja Sami joutuivat Irinan tarhalle ihan pieninä pentuina. Ne hylättiin kauniin ja ystävällisen emonsa kanssa, ja pitkään pieni koiraperhe jakoi yhteiden aitauksen. Koitti kuitenkin aika, kun emo oli syytä erottaa iloisista lapsistaan ja nyt viisikko seikkailee isossa muiden pentujen laumassa reippaina ja uteliaina!

Siiri on siskojensa tapaan iloinen ja suloinen tyttö. Se juoksee tervehtimään vauhdikkaasti ja haluaa kovasti osansa huomiosta. Siiri haluaisikin jo kovasti omaan kotiin!

Siiri on kuitenkin kasvanut pienestä pennusta asti tarhalla, joten sillä ei ole kokemusta juurikaan muusta kuin tarhaympäristöstä. Siirin mielestä monet asiat ovatkin vielä ihmeellisiä, esimerkiksi syliin nostaminen sai sen vähän jännittämään, vaikka se muuten niin kovasti ihmisistä pitääkin. Uuden omistajan tulee siis ymmärtää, että Siirin kanssa tulee tutustua sille uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhallisesti ja pennun omassa tahdissa, jotta se saa ihmetellä rauhassa ja todeta, etteivät uudet asiat niin outoja olekaan.

Pentuja emo on noin 40 cm spanielisekoitus. On oletettavaa, etteivät pennutkaan venähdä jättiläisen mittoihin. Pentujen isästä ei kuitenkaan ole tietoa, joten varmuutta näiden tulevasta aikuiskoosta ei ole kenelläkään.

Siiri etsii tositarkoituksella kotia, jossa tälle suloiselle tytölle halutaan tarjota aktiivinen ja koiramainen elämä. Siihen kuuluu niin arkisten tapojen opettelua kuin paljon rapsuttelua ja uusiin asioihin rauhassa tutustumista. Siiri on tähänastisen elämänsä viettänyt koiratarhalla, joten sisäsiisteys, yksinjääminen, hihnassa kulkeminen ja muut tavat tulee opettaa sille aivan alkeista lähtien. Mutta pitkäjänteinen, sitoutumiskykyinen ja koiraansa kannustava omistaja saa Siirin varmasti oppimaan ja sopeutumaan uuteen kotiin hienosti. Siirin mielestä koirakaveri näyttämässä mallia olisi varmasti plussaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.