Mai

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

15.8.2017
Kaunis mustanaamio pörheillä jättiluppakorvilla varustettuna on aivan liian ihana näky. Kultainen Mai on luonteeltaan ihmisrakas ja iloinen pentu.

Mai päätyi Irinan tarhalle loppukeväällä sisarustensa kanssa. Se oli tullessaan heikossa kunnossa ja pääsi tarhalla olleiden yhdistysaktiivien kyydillä lääkäriin. Hoidot auttoivat ja Main onneksi se toipui entiselleen. Main sisaruksista tarhalla on enää jäljellä Masha ja Mahti. Mai ja sen sisarukset varhaissteriloitiin ennen tarhalle saapumista.

Tätä nykyä Mai on iloinen ja utelias pentu, joka ilahtuu suunnattomasti päästessään ihmisvieraiden huomion keskipisteeksi rapsuteltavaksi ja hellittäväksi. Mai on päässyt kokeilemaan hihnassa kulkemista kerran tarhan edustalla, ja voi vitsit miten jännää ja hauskaa se oli samaan aikaan! Ympärillä parveilevat ihmiset, autot ja jopa traktori eivät Maita kummastuttaneet vaan suurimpana ihmetyksen aiheena oli panta ja hihna. Sylissä Mai tuntuu viihtyvän eikä sillä ole kiire minnekään kun kerran rapsuteltavaksi sinne asti on päässyt. Tytöllä alkaa tosin jo olemaan sen verran painoa, että kovin pitkiä aikoja sitä ei jaksa enää kannatella.

Mailla on melko muhkeat tassut, joten miksikään ihan rimpulaksi se ei ole jäämässä. Maista kasvaakin aikuisena takuulla näyttävä kaunotar.

Kotikoiran elämästä Mai ei tiedä mitään. Uuden omistajan on varauduttava siihen, että kaikkia asioita täytyy lähteä harjoittelemaan alusta alkaen. Uudessa ympäristössä vaanii alkuun paljon pelottavia asioita, kuten polkupyöräilijöitä, lenkkeilijöitä ja muita koiranulkoiluttajia. Rauhallisella totuttamisella, kärsivällisyydellä ja aidolla halulla auttaa Mai uuden elämän alkuun päästään jo pitkälle. Mai lupaa olla uskollinen ystäväsi elämänsä loppuun saakka - voithan sinäkin luvata saman Maille?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.