Wiljami

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 5/2017

14.9.2017
Wauhdikas Wiljami viipottaa vastaan ja haluaa kovasti huomiota! Wiljami on utelias ja suloinen poika, joka haaveilee omasta kodista ennen loppusyksyn koleita öitä. 

Wiljami ja sen sisarukset Wili, Wiljo, Werna, Wenla ja Wimma päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle kesällä. Ne olivat vielä pieniä natiaisia, jotka ihmettelivät silmät suurina tarhan äänekästä ja hektistä elämää. Nyt aikaa on kulunut jo tovi, pentue on saanut rokotukset ja tarhan arki on muuttunut niillekin arjeksi. Tarhan ei silti pitäisi olla näillekään pidemmän ajan kasvuympäristö, vaan oman kodin ja turvallisen omistajan soisi löytyvän niistä jokaiselle pian.

Wiljami on kovin hauska pentu parrakkaan kuononsa ja ilmeikkään värityksensä kanssa. Vaikka se on vasta ihan pieni pentu, tekevät vaaleat kuonokarvat siitä kuin vanhemmankin koiran. Onneksi Wiljamin luonne on silti sellainen kuin nuoren pojankoltiaisen kuuluukin: aina valmis pieneen painileikkiin ja tutustumaan uusiin asioihin ja ihmisiin!

Tarhalla kasvaminen tarkoittaa aina sitä, että pennut eivät saa ihmisten seuraa niin paljon kuin haluaisivat. Wiljamistakin huomaa, että esimerkiksi syliin nostaminen on siitä varsin jännittävää puuhaa. Mutta hienosti Wiljami siitäkin selvisi - tarkoittihan se samalla mukavaa silittelyhetkeä ilman kilpailua muiden pentujen kanssa.

Wiljamista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Siitä tulee varmasti löytymään runsaasti nuoren pojan energiaa, kunhan kotiutuminen on hoidettu alta pois ja Wiljami pääsee nauttimaan elämästä täysin rinnoin. Wiljami etsii siis ymmärtäväistä, mutta myös aktiivista kotia, jossa halutaan opastaa tätä mainiota nuorta miestä päämääränä hyvin käyttäytyvä aikuinen koira. Voi olla, että teini-ikäisen koiran kanssa kaikki ole aina ihan pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta tiedäthän sananlaskun: lopussa kiitos seisoo. Wiljami lupaa, että niin käy hänenkin kanssaan, kunhan uudella omistajalla riittää pitkää pinnaa nuoren pojan kouluttamisessa!

Viipurin koirat - Wiljami 21.10.2017

Viipurin koirat - Wiljami 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.