Marina

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi/matalaksi
Syntymäaika: 11/2016

4.7.2017
Marina on muutaman viikon opetellut kotikoiran elämää Suomessa. Marina on osoittautunut varsin fiksuksi tytöksi.

Marina suuntasi hoitoperheen kanssa melkein suoraan Suomeen saavuttuaan mökille ja on siellä nauttinut Suomen vaihtelevasta kesästä.

Marina on iloinen ja leikkisä pentu. Kun Marina luottaa ihmiseen on kainalossa rapsuteltava oleminen ainakin miltein parasta mitä Marina tietää. Marina on oppinut nopeasti sisäsiistiksi, tarpeet tehdään ainakin mökkiolosuhteissa jo pihalle. Alkuun Marina oli kovin ihmisten perään mutta nyt jo jää rauhallisesti yksin koirakaverin kanssa kotiin. Pentumaisia piirteitä Marinalla toki vielä on, kenkiä on kiva kuljetella paikasta toiseen. Marinalle toivotaan asuinpaikaksi rauhallisempaa aluetta ja rauhallista kotia. Marina haukkuu jonkin verran, joten tämä tulee ottaa huomioon asuinpaikkaa valitessa.

Tulevan kodin on syytä ottaa huomioon että alkuun Marina saattaa aristella vieraita ihmisiä ja luottamuksen syntymiseen voi mennä aikaa.

26.6.2017
Marina kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen ESBL- ja MRSP näytteet olivat negatiiviset.

11.6.2017
Marina opettelee kotikoiran elämää Tuusulassa.

Marinan yhteyshenkilönä toimii Mona.

27.3.2017
Marina on pieni ja innokas vipeltäjä. Vieraat vielä vähän ujostuttaa Marinaa, mutta aidan läpi häntä heiluu niin että humina kuuluu!

Suloiset siskokset Marina ja Marisa löytyivät emonsa Monan kanssa kylältä. Kukaan ei niitä kaivannut tai tunnustanut omikseen, joten ne vietiin turvaan Irinan tarhalle. Huomatessaan ihmiset aidan läpi alkaa vimmaton poukkoilu ja kuhina. Pienet tappijalkaiset tytöt hyörivät ja pyörivät minkä jaloistaan pääsevät. Hännät heiluvat ja pienet silmät loistavat innostuksesta verkon takana.

Marina on hiukan siskoaan varovaisempi. Marina kyllä ilahtuu ihmisistä, mutta pieni koiranpentu joutuu tarkkaan punnitsemaan uskaltaako pelottavia muukalaisia lähestyä omaehtoisesti vai ei. Marinan syliin saaminenkaan ei ihan helposti käy, sillä vikkelä tyttö ottaa äkkiä jalat alleen kun huomaa että sitä yritetään pyydystää. Jännityksestä huolimatta Marina istuu sylissä hyvin rauhallisesti ja nätisti, ja antaa kiltisti kopeloida itsensä joka paikasta.

Vaikka Marinaa tarhalla vähän jännittääkin, reipastuisi se varmasti kunhan pääsisi toisenlaiseen ympäristöön: turvalliseen ja rakastavaan kotiin, missä ei tarvitsisi pelätä mitään. Marina on varmasti aluksi ihmeissään, sillä tokihan kaikki uudet asiat ja tilanteet aina jännittävät. Kunhan tytön kotiutumiselle ollaan valmiita antamaan aikaa ja omistajalla riittää ymmärrystä Marinalle, kuoriutuu tästä tytöstä varmasti mitä ihanin pikku-ystävä.

Siskosten emo on pieni, kooltaan noin 40 cm korkea sirorakenteinen koira. Pentujen isästä ei ole tietoa, mutta todennäköisesti kyseessä on ollut joku pitkäselkäisempi ja lyhytjalkaisempi kaveri. Tytöt ovat hassuja tappijalkaisia pötköjä. Marinalla on pidemmät jalat kuin siskollaan Marisalla. Siskoksista ei mitään hujoppeja aikuisina kasva vaan ne jäävät suht mataliksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.