Lilliputti

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

4.5.2016
Lilliputti muuti omaan kotiin Espooseen.

8.4.2016
Maasta se pienikin ponnistaa, huusi Lilliputti muiden joukosta. Ihmisrakas Lilliputti on töppöjalkainen prinsessa, joka etsii itselleen omaa ihmistä tositarkoituksella.

Äitikoira ja sen neljä pentua tulivat keväällä Irinan tarhalle. Emo oli hyvin laihassa kunnossa ja se oli kuulemamme mukaan sidottu kiinni - ja mitä ilmeisemmin jätetty yksin pärjäämään pentujensa kanssa kylmään tihkusateeseen. Onneksi kohtalo puuttui peliin ja muutti viisikon elämän suunnan, sillä nyt niillä kaikilla on mahdollisuus löytää omat, kunnolliset loppuelämän kodit Suomesta. Hurmaavat pennut ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen ja ne saivat nimikseen Lilliputti, Libby, Lilo ja Loisto.

Lilliputin jalat ovat jääneet asteen verran lyhyemmiksi kuin sisaruksiensa, mutta se ei menoa haittaa! Tämä töppöjalkainen ilopilleri vähät välittää, vaikka onkin aitauksen pienimpiä kavereita. Lilliputti luovii reippaasti muiden mukana ja ellei yli pääse, sujahtaa neiti oikein kätevästi vaikka isompien vatsan alta. Lilliputti rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia, siitä ei ole epäilystäkään. Muutenkin tyttö vaikuttaa reippaalta, sosiaaliselta ja luottavaiselta pennulta, joka haluaisi päästä omaan kotiin niin pian kuin mahdollista.

Muutto omaan kotiin tulee varmasti olemaan Lilliputille iso ja jännittävä asia. Tärkeää onkin, että uusi omistaja jaksaa kärsivällisesti ja rauhallisesti ohjata tyttöä matkalla hienoksi ja hyvätapaiseksi kotikoiraksi. Pentujen emo on kooltaan pienehkö keskikokoinen ja korkeutta sillä lienee noin 45 cm. Isä on tuntematon kulkuri, mutta pennuista tuskin mitään jättejä kasvaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.