Shanty

Sukupuoli: narttu  (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2010

18.2.2017
Shanty on viehättävä aikuinen koira, joka on asunut Olgan luona 5 kuukautta. Shanty tutustuu ystävällisesti tarhavieraisiin, mutta ei kuulu pahimpiin häseltäjiin.

7.10.2016
Kaunis Shanty oli viety eläinlääkärille lopetettavaksi. Onneksi kohtalo puuttui asiaan ja Shanty saa mahdollisuuden etsiä sellaisen kodin, josta sitä ei enää hylätä.

Syyskuun lopulla Olga oli saanut tiedon kiltistä tyttökoirasta, joka oli viety eläinlääkärille lopettavaksi. Olga halusi auttaa tätä kaunista tyttöä uuden elämän alkuun ja otti sen tarhalleen etsimään uutta kotia.

Shanty on noin kuusivuotias, hyvin kaunis tyttö. Kun tapasimme Shantyn, oli se vasta saapunut Olgan luo. Siksi Shanty oli vielä hieman varovainen ja tarkkaili ympäristöään aktiivisesti. Olgan mukaan Shanty on kuitenkin kiltti tyttö, joka vain tarvitsee hieman aikaa tottuakseen kaikkeen uuteen.

Shanty on rauhallinen ja kaunis tyttö. Emme vielä osaa sanoa varmasti, miten hyvin se tulee toimeen toisten koirien kanssa. Kotioloissa eläminen lienee tuttua Shantylle ainakin jossain määrin, hylättiinhän se suoraan kodista eläinlääkäriasemalle. Siltikin yllätyksiä kotiutumisessa voi tulla, jos Shanty ottaa muutoon uuteen kotiin hieman jännittyneenä.

Shanty on keski-ikäinen koira, joka on pahimmat nuoruusiän riekkumiset ylittänyt, mutta toisaalta sillä on vielä lukuisia vuosia edessä. Shanty sopii ihmiselle, joka etsii reipasta ja jaksavaa lenkkikaveria, mutta joka ei kuitenkaan kaipaa pentumaista hösellysenergiaa taloonsa. Shantyn tausta huomioonottaen tulee uuden omistajan olla ehdottoman valmis paneutumaan Shantyn sopeuttamiseen. Shantystä kuoriutuu kuitenkin vielä koko kulmakunnan helmi, kunhan se pääsee näyttämään koko kultaisen luonteensa omistajalleen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.