Fido

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45-50 cm)
Syntymäaika: 5/2017

1.1.2018
Kauniin punertava Fido tummine kajaaleineen erottuu joukosta. Fido on paitsi kaunis, myös hyvin ystävällinen ja ihmisrakas poika.

Fido päätyi Irinan tarhalle loppuvuodesta. Fidon menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisiin se suhtautuu niin luottavaisesti ettei ole ensimmäistä kertaa hakemassa rapsutuksia. Ja kukapa tätä poikaa voisi vastustaa. Alkuun Fido katselee hieman etäämmältä aivan kuin varmistuakseen, että tulijat ovat varmasti ystäviä. Kun se huomaa ihmiset mukaviksi, tulee se rauhallisesti tervehtimään. Muutaman kerran saatetaan loikata ihmistä vasten, mutta kaiken kaikkiaan Fido vaikuttaa varsin rauhalliselta pojalta. Sylissä Fido istuu hieman ihmetellen, mutta nätisti ympärilleen katsellen. Aitauskavereiden kanssa Fido tulee hyvin juttuun ja vaikuttaa oikein sopuisalta pojalta.

Tällä hetkellä Fido on varsin hyvän kokoinen paketti. Keskikokoinen koira olematta kuitenkaan liian suuri. Syliin napattava. Voi olla, että kasvu on tyssännyt tähän tai sitten senttejä kertyy vielä jokunen. Fido on kastroitu ennen tarhalle saapumistaan. Kotikoiran tavoista tämä poika ei välttämättä tiedä mitään, sillä kukaan ei ehkä ole koskaan opettanut sille mitä tarkoittaa sisäsiisteys, hihnassa käveleminen tai yksin oleminen. Fiksuna poikana Fido oppii ne kyllä, kunhan se löytää jostain vain tarpeeksi kärsivällisen ja ihanan ihmisen, jolla riittää aikaa, halua ja taitoa. Hapsukorvainen Fido on valmis matkaamaan omaan kotiin heti, kun oikea ihminen tulee vastaan.

Viipurin koirat - Fido 27.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus