Tim

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2007-2009

2.11.2017
Tim pääsi pois tarhalta ja odottaa hakemuksia hoitopaikassa Lohjalla.

Timin yhteyshenkilönä toimii Laura.

26.9.2017
Vanhempi herrasmies Tim päätyi Irinalle mökkialueelta. Tim vaikuttaa kovin onnelliselta saadessaan ihmisseuraa ja rapsutuksia - saisipa vielä poika oman kodinkin!

Harmaapartainen Tim ei ole enää mikään ihan nuorukainen, mutta toisin kuin ulkonäöstä voisi päätellä, Timin purukalusto on yllättävän hyvässä kunnossa. Timin ikäarvio keikkuu 8-10-vuoden välissä, mutta mistäs sitä tietää vaikka poika olisi arvioitua nuorempi. Tarhalla on täpötäyttä, ja aikuisia koiria on vaikea sijoittaa aitauksiin. Laumautuneet koirat eivät niin vain aina hyväksy uusia tulijoita, ja koirien välille voi syntyä kohtalokkaitakin yhteenottoja. Tim asuu tällä hetkellä klinikkarakennuksen terassilla ketjun päässä.

Saapuvat vieraat saavat aikaan hännänheilutuksia ja iloisia haukahduksia. Tim on aivan onnessaan kun ihmiset antavat sille huomiota ja silityksiä. Seuraa ja läheisyyttä, ettei koko ajan tarvitsisi olla niin yksinäinen. Ai miten ihanaa! Kun rapsutuspalvelu loppuu, lämähtää pojan tassu hellästi syliin. Kiitos lisää! Koska Tim elää ketjun päässä, emme osaa sanoa miten se suhtautuu muihin koiriin. Varmempaa olisi, että Timin uudessa kodissa olisi kaverina narttu tai reippaasti nuorempi uros. Tim voisi sopeutua myös kodin ainokaiseksi. 

Ihmisiin tämä poika on selvästi tottunut. Sillä on varmasti ollut joku huolehtija joskus, mutta syystä tai toisesta se on joutunut kodittomaksi. Tulevan omistajan on varauduttava siihen, ettei Timillä välttämättä ole kunnollista käsitystä kotikoiran taidoista. Monet asiat voivat vaatia opastusta, mutta harjoittelulla niistäkin selvitään - vai mitä? Tim on rauhallisen ja mutkattoman oloinen kaveri, jonka raisuimmat vuodet lienevät takanapäin. Mistä ihmisrakas Tim löytäisi huolehtivan ja rakastavan loppuelämän kodin, jonne voisi muuttaa ennen talven tuloa?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.