Tesla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

11.11.2017
Kaunis ja iloinen Tesla vastaanottaa vieraat innostuneesti. Hyppien ja pomppien se juoksee ympärillä ja haluaa tietysti osansa rapsutuksista!

Tesla on kesällä syntynyt pentu, jolle kävi venäläisittäin kovin perinteisesti: uutta omistajaa ei löytynyt, joten se hylättiin ja matka kävi koiratarhalle. Nyt Tesla viettää aikaansa Irinan pentutalossa ja tekee kaikkensa, että se huomattaisiin.

Tesla on ihmisrakas ja sympaattinen tyttö, joka on kuitenkin sen verran rauhallinen, ettei innostus nouse aivan hillittömäksi. Siitä saakin tasapainoisen vaikutelman - mukava tyttö, joka reippaana pentuna sopeutuisi varmasti niin kaupunkiin kuin rauhallisempaankin ympäristöön. Tesla tulee hienosti toimeen aitauksen muiden pentujen kanssa, joten koirakaveri olisi siitä varmasti kiva, mutta ei välttämättömyys.

Teslasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se tulee tarvitsemaan runsaasti säännöllistä liikuntaa ja paljon myös muuta aktiviteettia, ettei elämä pääse käymään tylsäksi. Tesla arvostaisi varmasti omistajaa, joka haluaa puuhailla ja viettää aikaa tytön kanssa mahdollisimman paljon, sillä sen kautta luottamus rakentuu ja koirasta tulee se ihmisen paras ystävä. Uusi omistaja ei myöskään saa säihkähtää pieniä vastoinkäymisiä: koirien kanssa tulee aina yllätyksiä eteen, mutta pitkäjänteisellä työllä niistä selviää.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.