Hudi

Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 2016

30.1.2018
Hudi sai jäädä hoitopaikkaansa asumaan.

21.12.2017
Hudi löysi hoitopaikan ja odottaa nyt Helsingissä oman kodin löytymistä. Hudi asuu keskustassa eikä jännitä kaupungin hulinaa.

14.8.2017
Hudi on hellyttävä nuori poika, joka pitää kovasti ihmisistä. Hudi asustaa Irinan tarhalla.

Hudi-koira alkaa olla jo kasvunsa kasvanut, mutta kovin suurta poikaa siitä ei tullut. Mahdottoman suloinen Hudi nousee kevyesti syliin ja suostuu kiltisti kanniskeltavaksi. Näyttää siltä että Hudi viihtyy hyvin ihmisen lähellä ja luottaa siihen ettei tarhaan ilmaantuneen vieraan seurassa tapahdu mitään pahaa. Rapsuttelut kelpaavat pojalle mainiosti ja Hudi malttaa ottaa ne vastaan rauhassa, ilman riehumista.

Näin kiltti koira olisi varmasti mitä parhainta kotikoira-ainesta, ja oma koti olisikin pojalle paljon oikeampi paikka kuin meluisa koiratarha. Hudin taustasta ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa, joten saattaa olla ettei kotielämä hihnakävelyineen ja sisäsiisteyksineen ole Hudille vielä ihan tuttua kauraa. Rauhallisesti opettelemalla Hudi sisäistää varmasti kaikki tarvittavat kotikoiran taidot siinä missä kuka tahansa tarhalta Suomeen muuttava koira. Sosiaalisena ja ystävällisenä tyyppinä Hudia voi suositella sekä toisen koiran seuraan että talouden ainoaksi koiraksi.

Viipurin koirat - Hudi 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.