Shelma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2016

11.4.2017
Shelma on kiltti ja sympaattinen tyttö, joka tahtoo jäädä huomaamatta vilkkaampien pentujen keskellä.

Irinan tarhalla asuu iso lauma puolen vuoden tienoilla olevia pentuja. Shelma on yksi tästä menevästä porukasta, joka on tällä hetkellä varsin iso. Porukkaa joutuukin katselemaan tarkalla silmällä, että huomaa varmasti jokaisen sivummallakin viihtyvän pennun.

Shelma on tätä vähän seinäruusuporukkaa. Shelma ei arastele, mutta se on selvästi enemmän sellainen kiltti tyttö, joka kyllä kovasti odottaa sopivaa tilaisuutta saadakseen huomiota, mutta joka ei sitä tohdi oikein hakea vilkkaampien pentujen keskellä. Kun Shelmalle alkaa jutella ja tekee tilaa muiden pentujen keskelle, tulee se häntä huiskuen tervehtimään ja on hyvin iloinen ja otettu pienestäkin huomiosta.

Shelma vaikuttaa avoimelta ja iloiselta tytöltä, kunhan sille vain antaa mahdollisuuden tulla tutustumaan. Toiset pennut kuitenkin ajavat sen herkästi kauemmas, joten Shelma saa nauttia ihmisten seurasta harmillisen vähän. Kunpa se pian löytäisi oman kodin ja saisi siellä huomiota yllinkyllin! Shelma on luonnossa kaunis ja suloinen tyttö, vaikka kuvat eivät sille oikein teekään oikeutta. Shelma kuuluu kuitenkin siihen tusinasakkiin, joka ei herätä huomiota erikoisella värillään tai hulmuavalla turkillaan. Shelman sisin on kuitenkin varmasti täyttä kultaa.

Shelmasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se vaikuttaa tällä hetkellä varsin rauhalliselta pennulta, mutta saattaa toki olla, että siitä alkaa löytyä virtaa paljonkin enemmän sen kotiuduttua. Joka tapauksessa se tulee tarvitsemaan jokaisen nuoren koiran tapaan arkista tottelevaisuuskoulutusta ja tapojen opettelua, jotta yhteiselämästä muodostuisi mahdollisimman mutkatonta. Yksinoloista, sisäsiisteydestä ja hihnassa kulkemisesta joutuu varmasti aloittamaan, mutta emme epäile hetkeäkään, etteikö Shelma niitä oppisi sujuvasti. Shelma arvostaisi varmasti mukavaa koirakaveria, vaikka oletettavasti Shelma pärjää tarvittaessa myös perheen ainoana koirana.

Shelma on hyvin sympaattinen ja kultainen nuori tyttö, joka ansaitsisi pian oman kodin. Oletko punninnut koiran omistamisen haasteet ja ilot tarkoin? Jos olet, ilahtuisimme kovasti Shelman puolesta, jos juuri se tuntuisi sinulle sopivalta parhaalta ystävältä!

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.