Pörri

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

13.12.2017
Voi Pörri! Pörri on ystävällinen ja reipas poika, joka päätyi syksyllä Irinan tarhalle aivan natiaisena.

Pörri jakaa saman aitauksen usean muun pennun kanssa. Sen katse kirkastuu ja häntä alkaa väpättämään välittömästi ihmisten ilmaantuessa näköpiiriin. Pörrin mielestä on niin mahdottoman kivaa saada ihmisseuraa, huomiota ja rapsutuksia. Pörri tulee itse reippaasti tervehtimään jokaista tarhakävijää ja seurailee kovasti ihmisten puuhia. Pörri on kyllä valmiina heti sopivan hetken tullen ottamaan rapsutuksia vastaan, mutta ei ole mikään vaatteista repivä ja huomiota vaativat riiviö - vaikka kuka tietää, voihan Pörristä vielä sellaisia mukavia pentuominaisuuksia löytyä. Pörri tulee hyvin toimeen muiden pentujen kanssa ja se päivät kuluvatkin kavereiden kanssa leikkien ja painien. Kaikkein mieluiten Pörri matkaisi kuitenkin pian omaan, rakastavaan kotiin.

Tarhalle tullessaan Pörrin iho oli vähän huonossa kunnossa ja siinä oli karvattomia länttejä. Karvattomiin kohtiin on kuitenkin alkanut kasvaa karvaa ja Pörri näyttääkin nykyään jo ihan eri koiralta kuin tullessaan. Pörri vaikuttaa mitä mukavimmalta koirapojan alulta, ja olisikin kiva että sille löytyisi pian kunnollinen koti. Pörrin menneisyydestä ei ole tietoa ja tulevan omistajan on varattava riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä Pörrin sopeuttamiseen ja uusien asioiden harjoitteluun. Pörri ei tiedä mitä sisäsiisteys, hihnakävely tai yksin oleminen tarkoittavat, koska kukaan ei ole sille niitä vielä opettanut. Kasvava nuori poika tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa, mutta miltään adhd-pennulta Pörri ei vaikuta ja sille voisikin riittää oman perheen kanssa arjessa mukana olo mukavien ulkoiluhetkien lisäksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.