Eleanor

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 8/2016

7.2.2017
Eleanor näyttää vähän totiselta, mutta sen ei kannata antaa hämätä - Eleanor on elämäniloinen kaunokainen!

Eleanor syntyi koiralaumaan Viipurin laitamille syksyllä. Lauma majaili rekkojen levähdyspaikalla ja ne saivat ohimennen osansa rekkamiesten ylijäämäruuista. Irina kuuli paikalla asustelevista kolmesta narttukoirasta ja muutamasta niiden pennusta. Koska tietenkään koiralauman ei haluttu kasvavan, käytiin nartut steriloimassa ja pennut noudettiin tarhalle etsimään omia koteja. Eleanorin lisäksi EvertEevi ja Emmy kuuluivat samaan porukkaan.

Eleanor on reipas tyttö: enää se ei tuumailee yhtään tutustumisen kanssa, sillä alkupäivien ujostelut ovat unohtuneet jo ihan kokonaan. Eleanor on elämäniloinen tyttö, joka riemukkaalla olemuksellaan ja iloisella vastaanotolla hurmaa äkkiä uudet tuttavuudet.

Eleanor on vankahko tyttö, joten aikuisenakaan se ei liene olevan ihan kukkakeppi. Välttämättä siitä ei kasva kovin korkeaa, vaan ennemmin jämäkkä nuori tyttö. Eleanor ei takuulla väsähdä ennen omistajaansa, joten sen haaveissa olisi pitkät lenkit ja hauska muu puuhailu omistajansa kanssa. Arkisten käytöstapojen koulutusta ei sovi unohtaa, mutta Eleanor ei varmasti laittaisi pahakseen aktiivisempaakin harrastelua!

Koska Eleanor on kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet kadulla, on siltä jäänyt tottumatta moniin sellaisiin asioihin, joihin koiranpennut saavat yleensä tottua. Se ei tiedä mitä on sisällä asuminen, eikä sillä ole aavistustakaan, miltä se tuntuu, kun joutuu jäämään yksin kotiin. Eleanor tulee myös ihmettelemään ja aluksi varmaankin myös ujostelemaan vieraita ihmisiä, kenties myös ohitse suhahtavia pyöräilijöitä, juoksevia lapsia, yllättäviä ääniä ja muita sille uusia ja outoja asioita. Sisimmältään Eleanor on kuitenkin ystävällinen ja ihmisrakas tyttö, joten oikealla, rauhallisella opastamisella ja totuttamisella se tulee kyllä oppimaan, ettei arkisia asioita tarvitse pelätä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.