Osku

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: jää matalaksi/pienehköksi
Syntymäaika: 7/2017

16.3.2018
Reipas Osku pääsi kotihoitoon ja odottaa omaa kotia Helsingissä!

Oskun yhteyshenkilönä toimii Mona.

1.12.2017
Töppöjalkainen Osku on kaikkien kaveri! Osku ilahtuu ihmisistä niin ettei hännänheilutuksista tule loppua ja syliinkin tällä pojalla olisi kova kiire.

Osku päätyi Irinan tarhalle loppusyksyllä. Osku asusti pitkään aivan pienimpien pentujen kanssa, mutta on nyt saanut siirron yhdessä muiden samanikäisten pentujen kanssa ulkoaitaukseen, kun tilaa on pitänyt tehdä pienemmille. Kova viima ja kylmyys koettelevat Oskua ja kavereita vaikka niiden suojana onkin eristetty iso koirankoppi. Ihmisten saapuessa paikalle Osku vilistää samantien vastaan ja on mahdottoman onnellinen saadessaan edes pienen hetken silityksiä ja huomiota. 

Oskun menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta ihmisiä tämä poika rakastaa niin paljon että on varmasti saanut varttua ihmisten läheisyydessä. Kenties pojalla on ollut joskus omistaja, mutta se on syystä tai toisesta hylätty. Oskulla on lyhyet töppöjalat suhteessa muuhun vartaloonsa eikä siitä kovin isoa poikaa aikuisena kasva. Pienehköä koiraa toivovalle iloinen Osku olisikin oiva kaveri. Oskun tulevan omistajan on varauduttava opettelemaan monia kotikoiran taitoja alusta lähtien, sillä eihän tarhalla asuva pentu sisäsiisteydestä, hihnassa kävelemisestä tai yksin olemisesta mitään tiedä. Monia muitakin asioita voi Osku joutua vielä ihmettelemään, mutta ajan ja kärsivällisyyden avulla reipas Osku sopeutuu varmasti vielä uuteen asuinympäristöönsä.

Viipurin koirat - Osku 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.