Manju

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

30.3.2017
Manju on rauhallinen, hieman ujonpuoleinen tyttö. Ankea tarha ei ole pienelle pennulle hyvä kasvuympäristö ja Manju haluaisikin jo pian kääntää uuden sivun elämässään.

Manjun menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa. Mitään onnellista elämää tyttö ei varmastikaan ole viettänyt ennen tarhalle saapumistaan, sillä se oli melko rähjääntyneen näköinen tullessaan. Manjun iho ja turkki oli huonossa kunnossa ja tytön olemus oli kovin järkyttynyt. Muutaman viikon kuluttua vastassa on jo paljon piristyneempi ja paremman näköinen tyttö. Manju on kiltin ja ystävällisen oloinen pentu, mutta hieman varovainen. Tarhaoloissa pennuille ei valitettavasti riitä ihmisten kanssa seurustelua niin paljon kuin olisi tarpeen, joten Manjun mahdollisuudet reipastua riippuvat siitä kuinka nopeasti sille löytyy oma koti. Mustat pennut tuppaavat välillä jäädä kauniiden ja toinen toistaan suloisempien pentujen varjoon, mutta kunpa joku ihana ihminen huomaisi Manjun.

Omaan kotiin muutto on Manjulle parasta mitä sille voi tapahtua, mutta eihän tyttö sitä alkuun ymmärrä. Kaikki uudet asiat ja tilanteet pelottavat eikä Manju varmastikaan ole koskaan asunut edes sisätiloissa. Asioita on lähdettävä opettelemaan pikkuhiljaa, asia kerrallaan. Kunhan jostain löytyy ymmärtäväinen ihminen, jolla riittää aikaa ja tahtoa Manjun kotiuttamiseen, harkitsisi tyttö hyvin mielellään muuttoa Suomeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.