Sandy

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 3/2017

12.8.2017
Sandy ei epäröi hetkeäkään, vaan se riemuitsee koko sydämestään, kun joukko ihania uusia ihmisiä astuu pentuaitaukseen!

Sandy ja sen sisarukset SiniSaagaSiiriSylvia ja Sami joutuivat Irinan tarhalle ihan pieninä pentuina. Ne hylättiin kauniin ja ystävällisen emonsa kanssa, ja pitkään pieni koiraperhe jakoi yhteiden aitauksen. Koitti kuitenkin aika, kun emo oli syytä erottaa iloisista lapsistaan ja nyt porukka seikkailee isossa muiden pentujen laumassa reippaina ja uteliaina.

Sandy on sisarusparven reippaimpia. Vaikka muutkaan eivät ujostele, niin Sandystä näkee heti, että siltä löytyy rohkeutta vielä hitunen enemmän. Se juoksee etunenässä tekemään tuttavuutta, ja se tekee kaikkensa, että iso osa huomiosta kohdistuisi juuri häneen. Sandy vaikuttaa hyvin avoimelta ja mutkattomalta tytöltä, ja kun siihen lisää päälle kovin kauniin ulkomuodon, niin melkeinpä täydellisestä tytöstä voidaan puhua!

Sandy on kuitenkin kasvanut pienestä pennusta asti tarhalla, joten sillä ei ole kokemusta juurikaan muusta kuin tarhaympäristöstä. Sandyn mielestä monet uudet asiat voivat olla vähän ihmeellisiä. Uuden omistajan tulee siis ymmärtää, että Sandyn kanssa tulee tutustua sille uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhallisesti ja pennun omassa tahdissa, jotta se saa ihmetellä rauhassa ja todeta, etteivät uudet asiat niin outoja olekaan.

Pentuja emo on noin 40 cm spanielisekoitus. On oletettavaa, etteivät pennutkaan venähdä jättiläisen mittoihin. Pentujen isästä ei kuitenkaan ole tietoa, joten varmuutta näiden tulevasta aikuiskoosta ei ole kenelläkään.

Sandy etsii aktiivista omistajaa, joka on jaksaa ja haluaa touhuta tämän reippaan tytön kanssa. Sandy ei nimittäin halua jäädä sohvankoristeeksi, vaan se haluaa tutustua ja ihmetellä maailmaa. Kotikoiran käytöstapojenkaan opettamista ei sovi unohtaa, sillä voimme olla varmoja, että tämä tyttö järjestää kaikenlaista tekemistä sitten itse, jos omistaja ei opasta tyttöä käyttäytymään toivottujen tapojen mukaisesti.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.