Domi

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

25.3.2018
Domi on kaunis ja ihana poika, mutta ihmisten seurassa peppu heiluu kuin viimeistä päivää, joten saldoksi jää vain pari onnetonta räpsäisyä.

Yhdestä aitauksesta pilkistää monta iloista kuonoa, joista yksi kuuluu Domille. Domi on Irinan tarhan uusimpia asukkaita. Pojan menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisrakkaan ja iloisen Domin takapuoli keikkuu siihen malliin, että jos se osaisi puhua niin "I-HA-NAA että tulitte! Tännepäin! Täällä perällä, tulkaa jo!" -huudahdukset olisivat kaikuneet jo metrien päähän. Domi on kovin onnessaan ja katselee ihmisiä silmät ilosta loistaen. Aivan kuin se ei voisi edes uskoa, että kurjuuden ja märän loskan keskellä moista onnea olisi edes mahdollista kokea. Kyllä voi, mutta aivan liian harvoin. Oma koti olisikin Domille unelmien täyttymys.

Sylissä oleminen on Domista vähän jännittävää ja pojan pää kääntyilee vauhdikkaasti puolelta toiselle. Kovasti jännittää hei, mutta pari pusua ehtii silti antamaan! Eläväisessä Domissa onkin pitelemistä, sillä mikään ihan kevyt kukkakeppi tämä poika ei ole.

Domi vaikuttaa luottavaiselta, hellyttävältä ja mutkattomalta pojalta. Rakkautta ja märkiä pusuja riittää jaettavaksi, se on selvä. Domilla tuskin on aiempaa kokemusta kotikoirana elämisestä, joten tulevalta omistajalta on löydyttävä motivaatiota ja kärsivällisyyttä uusien asioiden opiskeluun. Kaikki ei välttämättä mene kuin Strömsössä, jokainen (rescue)koiranomistaja tietää sen. Vastoinkäymisiä voi tulla, mutta ongelmat on tehty ratkottaviksi. Niistä voi selviytyä, kunhan viitseliäisyyttä ja halua löytyy.

Domi on valmis omaan kotiin, löytyisikö jostain sellainen tälle lempeäkatseiselle hurmurille?

Viipurin koirat - Domi 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.