Arvi

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

5.12.2017
Arvi on mainio pentu - sellainen, joka tepsuttaa etunenässä tekemään tuttavuutta ja hakemaan vähän rapsutuksia. Tätä pilkkutassuista poikaa on kovin vaikea vastustaa!

Irinan tarhan pentuaitaukset ovat jälleen kerran kovin täynnä. Pentuja hylätään Venäjällä niin kovaa tahtia, että tarhat voivat tarjota turvapaikan vain osalle sitä tarvitsevista. Arvi olikin siinä mielessä onnekas, että sen tie vei tarhalle kadun sijaan. Vaikka elämä koiratarhalla on kaukana ihanteellisesta, ei Arvi sentään joudu selviytymään kadulla myrkyttäjien, koirien potkijoiden ja vaarallisesti kurvailevien autojen armoilla. Arvin kanssa hyvin identtinen Arla tuli sen kanssa samaan aikaan tarhalle ja taitaakin olla Arvin kaunis sisko.

Arvia ei onneksi menneitä eikä tulevaa murehdi. Se iloitsee kovin jokaisesta pienestä hetkestä, minkä se saa huomiota yhdistyksemme aktiiveilta. Sen häntä vipattaa niin kovin, että kukaan ei voi olla sille vähän lepertelemättä. Arvi elää nyt isossa pentulaumassa, joten todennäköisesti siitä kasvaa toisia koiria kohtaan sosiaalinen poika. Reippaana pentuna Arvi kuitenkin pärjää myös ainoana koirana - tärkeintä on löytää omistaja, joka haluaa viettää Arvin kanssa seuraavat yli kymmenen vuotta.

Arvista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Siitä tulee varmasti reipas lenkkikaveri, joka lupaa viedä omistajansa pitkille lenkeille säästä ja vuodenajasta riippumatta. Nuoren koiran kasvattaminen hyvin käyttäytyväksi koirakansalaiseksi on aina oma polkunsa, johon pitää valmistautua aimolla annoksella kärsivällisyyttä, intoa ja rakkautta. Kaveria ei jätetä, vaikka aina kaikki ei sujuisikaan ihan sen helpoimman reitin kautta. Arvi lupaa tehdä parhaansa, kunhan sille annetaan siihen mahdollisuus!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.