Melba

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 5/2016

5.2.2017
Ystävällinen Melba erottuu iloisella luonteellaan. Siinä missä osa koirista vetäytyy vieraan luota pois, tulee Melba riemuissaan suikkaamaan suukkoja tulijalle.

Melba on hiukan siskoaan Malvinaa suurempi. Molempien luonne on täyttä kultaa ja ihmiset ovat niiden mielestä parasta maailmassa. Vielä kun löytyisi se yksi erityinen ihminen, joka haluaisi jakaa kotinsa ja elämänsä juuri Melban kanssa.

5.10.2016
Melba on iloinen ja vauhdikas tyttö Olgan tarhalta. Siskonsa tavoin Melba toivoo, että pääsisi jo pian nauttimaan omasta kodista.

Vaalea Melba hurmaa sekä ulkonäöllään että luonteellaan. Näyttävästä sisarussarjasta kaikki muut ovat jo kodeissa tai hoitopaikoissa, mutta kauniit siskokset Melba ja Malvina puuhailevat edelleen Olgan tarhan pentuaitauksessa. Nämä tytöt kuuluvat aitauksen suurimpiin pentuihin, ja olisivat jo aivan valmiita matkustamaan Suomeen kohti uutta elämää.

Melbassa on paljon kotikoiran ainesta, sillä se pitää ihmisistä ja rakastaa rapsutuksia. Varmasti Melba opettelisi jo mielellään kotikoiran elämän taitoja, kuten hihnakävelyä, sisäsiisteyttä ja sisällä asumista. Jos etsit ikiomaa koiraa ja olet valmis harjoittelemaan näitä taitoja koiralähtöisesti ja positiivisesti, muuttaisi Melba varmasti mielellään luoksesi!

Aikuisena tämä koira kasvaa todennäköisesti hyvinkin keskikokoiseksi, ja aktiivisena yksilönä se tulee tarvitsemaan reippaasti liikuntaa ja mielekästä puuhaa elämänsä jokaisena päivänä. Kodittomana kasvanut Melba ansaitsee loppuelämäkseen ikioman kodin joka sitoutuu koiraansa kuin perheenjäseneen, ja pitää siitä huolta nuoruuden vauhtivuosista vanhuuteen asti.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.