Lenita

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2018

21.9.2018
Lenitalle tehtiin pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

22.8.2018
Hellyttävä Lenita on iloinen ja luottavainen pentu, joka päätyi aivan pikkuisena natiaisena Irinan luokse sisarustensa kanssa.

Alkukesällä Irinan luokse toimitettiin laatikollinen hylättyjä pentuja. Kyseessä oli tavallisen kotikoiran vahinkopentue eikä emokoiran omistaja jaksanut pikkuisia montaa viikkoa hoivata vaan katsoi parhaaksi toimittaa ne koiratarhalle. Tarhalle marsun kokoiset avuttomat pienet rääpäleet eivät kuitenkaan joutuneet vaan ne saivat jäädä asustamaan Irinan kotipihalla sijaitsevaan aitaukseen. Pentuja oli alkuun kaiken kaikkiaan seitsemän, mutta vain kolme niistä selviytyi. Emokoiran omistaja suostui sterilisoimaan koiransa, jotta sille ei syntyisi enää lisää ei-toivottuja jälkeläisiä.

Lenita, Linda ja Lars ovat kaikki reippaita, luottavaisia ja mahdottoman ihmisrakkaita pikkupiipertäjiä. Harmaa Lenita hurmaa kenet vain hassuilla ja isoilla lurppakorvillaan eikä tähän tyttöön voi olla ihastumatta. Kauniin ulkokuoren alla asuu myös mitä ihastuttavin pentu, joka ei turhaan vieraita ujostele vaan hakeutuu rohkeasti käsien väliin rapsutettavaksi. Sylissä Lenita ei varmastikaan ole liikaa joutunut istumaan, ja vaikka vähän siinä täytyykin alkuun ihmetellä asettuu Lenita oikein mukavasti nautiskelemaan ihmisen läheisyydestä. 

Reippaana pentuna Lenita sopeutunee monenlaiseen ympäristöön. Reippaudestaan huolimatta Lenita on kuitenkin varttunut tarhaolosuhteissa ihan pikkupennusta saakka, joten maailmassa riittää sille vielä ihmeteltävää. Lenita haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen kaveriksi, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä harjoitella puuttuvia taitoja ja rohkaista tarhalla kasvanutta pentua uusien ja jännittävien asioiden kohtaamisessa.

Lenita on varhaissterilisoitu tarhalla liikkuvan klinikan toimesta elokuun alussa.

Viipurin koirat - Lenita 15.9.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.