Neela

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

16.11.2013
Neela sai kodin Viipurista.

13.11.2013
Pieni Neela on todellinen kaunokainen, vaikka kurainen tyttö kuvissa poseeraakin. Neela on ystävällinen ja utelias pentu, joka mielellään heittäisi jo hyvästit tarhalle ja muuttaisi Suomeen omaan kotiin!

Alkuun tyttö hiukan punnitsee, kannattaako vieraisiin tulla tutustumaan, mutta hetken kuluttua jo toteaakin, että ihan mukavia tyyppejä nuo tarhavieraat ovatkin. Pieni ruskeanpunainen nenä onkin useaan otteeseen tarkasti tutkimassa, löytyisikö vierailta mitään maistuvia herkkuja.

Neela arvostaisi omistajaa, jolla riittää aikaa ja jaksamista sopeuttaa tyttöä uusiin tilanteisiin ja asioihin. Pikkuinen Neela tuskin on elämässään vielä hirveän paljon kerinnyt näkemään, joten uudet asiat voivat alkuun olla jännittäviä. Kunnollinen ruoka, lämmin katto pään päällä ja rakastava koti saavat varmasti Neelankin kukoistamaan!

Neela on rokotusten puolesta valmis heittämään hyvästit Viipurille joulukuun alun jälkeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.