Kalevi

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 5/2017

10.8.2018
Pieni Kalevi sai vihdoin sanoa hyvästit tarhalle. Kalevi odottaa yhteydenottoja Helsingissä.

Kalevin yhteyshenkilönä toimii Ayla.

4.8.2018
Kalevi osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainekartoitukseen ja sen vasta-ainetaso ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta.

Kaleville tehtiin myös pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

2.4.2018
Iloinen Kalevi rakastaa ihmisiä! Kalevi melkein halkeaa onnesta, kun ihmisseuraa on tarjolla. Reipas Kalevi haluaisi jo pian omaan kotiin!

Ei mene enää kauaa, niin on Kalevin 1-vuotissynttäreiden aika. Toivomme koko sydämestämme, ettei tämän ihmisrakkaan pojan tarvitsisi viettää ensimmäistä juhlapäiväänsä tarhalla. Kalevi ansaitsi oman kodin - sellaisen, mistä Kalevin ei tarvitsisi enää koskaan lähteä. Kalevi on iloinen, ystävällinen ja sosiaalinen poika, joten uskomme, että kun joku vain uskaltaisi poikaan ihastua, saisi se siitä mainion koirakaverin.

Kalevi ei tarhalla juurikaan hauku, joten kerrostalossa asuminenkin voisi pojalta luonnistua. Toki uuden omistajan täytyy muistaa se, että Kalevi on varsin pienestä pennusta kasvanut tarhalla. Sitä todennäköisesti ihmetyttää ja ujostuttaa aluksi moni asia uudessa ympäristössä, mutta rauhallisella ohjaamisella se varmasti tottuu uusiin asioihin ja tilanteisiin.

Viipurin koirat - Kalevi 2.4.2018

14.9.2017
Kalevi heiluttaa iloisesti häntäänsä muiden mukana. Kalevi on vähän tuumivainen mutta kuitenkin ystävällinen poika, joka toivoo pikaista poispääsyä kolealta tarhalta.

Kalevi seurailee uteliaasti vieraiden puuhia aitauksessa ja tulee varovaisesti hakemaan omaa osaansa rapsutuksista ja huomiosta. Veljensä tavoin Kalevikin jännittää alkuun vieraita, ja sylissä kököttää vakavoitunut pentu. Jännityksestä huolimatta Kalevi antaa nätisti käsitellä itseään ja päästessään takaisin maahan ei oikein tiedä jäisikö vierelle pyörimään vai pujahtaisiko turvalliseen suojaan. Tarhalta poispääsy turvalliseen ja rakastavaan kotiympäristöön auttaisi Kalevia varmasti reipastumaan eikä koirakaverikaan uudessa kodissa pahaa tekisi. Kalevi on hurmaava nuori pojankoltiainen, joka ansaitsee ehdottomasti parempaa kuin hytistä kylmässä aitauksessaan.

Veljekset Olavi ja Kalevi saapuivat tarhalle kahdestaan eikä niiden menneisyydestä ole tietoa. Kalevi ei ymmärrä mitään kotikoiran maailmasta tai tavoista, ja pojan kanssa täytyykin lähteä opettelemaan asioita aivan alkeista. Isossa maailmassa riittää ihmeteltävää ja uuden omistajan onkin sitouduttava sopeuttamaan Kalevia askel kerrallaan uuteen ympäristöön. Pikku-Kalevi pakkaisi jo mielellään kimpsunsa ja kampsunsa ja matkustaisi loppuelämän kotiin Suomen puolelle - kunhan vain se sopiva koti löytyy.

Viipurin koirat - Kalevi 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.