Kenya

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen
Syntymäaika: 3/2017

19.9.2017
Tarhaelo ei ole tehnyt hyvää pienelle Kenyalle ja Kenya viettääkin yhä enemmän aikaa suojaisessa kopissaan kököttäen.

Tyttö antaa kuitenkin kiltisti nostaa itsensä syliin eikä muutenkaan sylissä räpiköi pois. Kenyan olisi hyvä päästä mahdollisimman nopeasti kotiin tai hoitopaikkaan.

15.8.2017
Punertavanruskea Kenya on kaunis ja ystävällinen tyttö. Milloin Kenyan matka omaan kotiin alkaa?

Kenya on yksi monista kymmenistä toinen toistaan suloisemmista pennuista, jotka odottavat oman kodin löytymistä Irinan tarhalla. Kenya ilmaantui tarhalle kesällä eikä sen menneisyydestä ole tietoa. Kenya on kuitenkin iloinen, reipas ja ihmisrakas pentu, joten eiköhän tyttö ole saanut varttua ihmisten läheisyydessä. Muiden pentujen kanssa Kenya tulee hyvin juttuun. Leikkikavereita riittää ja öisin saa käpertyä kavereiden lämpöön ja turvaan. Syksyn sateissa pentujen elämästä tulee kurjempaa, ja Kenyan suurimpana toiveena onkin löytää lämmin ja rakastava koti mahdollisimman pian.

Kenya vaikuttaa mukavalta, reippaalta ja sosiaaliselta tytöltä, jolle ihmiset ovat maailman kivoin juttu! Tarhan porttien sisäpuolelta Kenya ei pääse kuinkaan tutustumaan ulkomaailmaan eikä ole muutenkaan välttämättä ehtinyt kokea ja nähdä paljoa lyhyen elämänsä aikana. Siksipä uuteen kotiin muutto on usein jännittävä tapahtuma ja monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun pelottaa. Kenya etsii ymmärtäväistä ja sitoutunutta ihmistä, joka haluaisi tehdä siitä maailman onnellisimman koiratytön!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.