Kenya

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 43 cm, 12 kg)
Syntymäaika: 3/2017

13.4.2018
Kenya kävi tehosterokotuksilla, eli se on nyt saanut rokotukset kertaalleen myös Suomen puolella.

Viipurin koirat - Kenya kotihoidossa kevät 2018

18.3.2018
Valitettavasti Kenya palautuu takaisin kotia etsiviin. Herkkä Kenya etsii kokenutta ja ymmärtäväistä omistajaa.

Kenyalla sujui hyvin perheen naispuolisen ihmisen, lapsen ja koirakaverin kanssa, mutta miespuolista ihmistä Kenya pelkäsi kovasti. Kenyan pelot tuntuivat vain vahvistuvan perheen miestä kohtaan, joten tytöstä luovuttiin haikein mielin.

Kenya pääsi takaisin samaan, tuttuun hoitopaikkaansa ja tyttö on kuin ei missään olisikaan koskaan ollut. Kenya jatkaa leikkejä hoitoperheen koirien kanssa eikä pelkää ottaa tirsoja tutun isännän vieressä sohvalla. Kenya on hoidossa pk-seudulla.

Kenyan yhteyshenkilönä toimii Ira.

22.2.2018
Kaunis Kenya löysi oman kodin Helsingistä<3.

5.1.2018
Kenya on saanut harjoitella kotikoiran elämää kuukauden verran hoitopaikassaan pk-seudulla. Tyttö on reipastunut huimasti!

Kenya on sisäsiisti ja melko rauhallinen nuori koira, joka ei sähellä turhia. Leikkisäkin puoli tytöstä löytyy. Kenya on melko hiljainen tyttö eikä erityisemmin käytä ääntään. Ihmisten ollessa töissä Kenya jää kiltisti kotiin parin koirakaverin kanssa. Ulkoilua Kenya rakastaa, liikenteestä tai muista kulkijoista se ei välitä paljonkaan. 

Oman hoitoperheen kesken Kenya on jo kuin kuka tahansa normaali nuori koira, mutta uudet tuttavuudet (etenkin miespuoliset) jännittävät sitä. Luottamuksen saamiseen onkin varattava aikaa, mutta kärsivällisyys palkitaan varmasti. Hoitoperheen koirista Kenya on saanut valtavasti rohkaisua ja esimerkkiä eikä Kenya ole ainakaan tällä hetkellä valmis muuttamaan kotiin missä ei ole koirakaveria. Myöskään ihan vilkkain keskusta-alue ei ole paras ympäristö Kenyalle.

7.12.2017
Onnekas Kenya sai hoitopaikan Suomesta ja opettelee kotikoiran taitoja pk-seudulla.

19.9.2017
Tarhaelo ei ole tehnyt hyvää pienelle Kenyalle ja Kenya viettääkin yhä enemmän aikaa suojaisessa kopissaan kököttäen.

Tyttö antaa kuitenkin kiltisti nostaa itsensä syliin eikä muutenkaan sylissä räpiköi pois. Kenyan olisi hyvä päästä mahdollisimman nopeasti kotiin tai hoitopaikkaan.

Viipurin koirat - Kenya 10.11.2017

Viipurin koirat - Kenya 10.9.2017

15.8.2017
Punertavanruskea Kenya on kaunis ja ystävällinen tyttö. Milloin Kenyan matka omaan kotiin alkaa?

Kenya on yksi monista kymmenistä toinen toistaan suloisemmista pennuista, jotka odottavat oman kodin löytymistä Irinan tarhalla. Kenya ilmaantui tarhalle kesällä eikä sen menneisyydestä ole tietoa. Kenya on kuitenkin iloinen, reipas ja ihmisrakas pentu, joten eiköhän tyttö ole saanut varttua ihmisten läheisyydessä. Muiden pentujen kanssa Kenya tulee hyvin juttuun. Leikkikavereita riittää ja öisin saa käpertyä kavereiden lämpöön ja turvaan. Syksyn sateissa pentujen elämästä tulee kurjempaa, ja Kenyan suurimpana toiveena onkin löytää lämmin ja rakastava koti mahdollisimman pian.

Kenya vaikuttaa mukavalta, reippaalta ja sosiaaliselta tytöltä, jolle ihmiset ovat maailman kivoin juttu! Tarhan porttien sisäpuolelta Kenya ei pääse kuinkaan tutustumaan ulkomaailmaan eikä ole muutenkaan välttämättä ehtinyt kokea ja nähdä paljoa lyhyen elämänsä aikana. Siksipä uuteen kotiin muutto on usein jännittävä tapahtuma ja monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun pelottaa. Kenya etsii ymmärtäväistä ja sitoutunutta ihmistä, joka haluaisi tehdä siitä maailman onnellisimman koiratytön!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.