Oliver

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa isoksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

7.11.2017
Oliver joutui tovi sitten uudestaan lekurin pakeille pitkään jatkuneen kovan yskän takia, mutta antibiootin avulla poika tervehtyi kokonaan.

Oliverista otettiin varalta myös ESBL- ja MRSP-näytteet, jotka olivat molemmat negatiiviset.

18.10.2017
Oliver kävi ortopedin vastaanotolla. Poika tutkittiin ja etujalat kuvattiin, mutta selkeää syytä vänkyröille jaloille ei löytynyt.

Oliverin röntgenkuvissa ei havaittu luustollisesti mitään poikkeavaa. Toistaiseksi jalkojen tilannetta seurataan ja huolehditaan siitä, että Oliver saa laadukasta penturuokaa ja liikkua pehmeässä vaihtelevassa maastossa. Ajan kuluessa jalat toivottavasti suoristuvat.

13.10.2017
Oliver sai hoitopaikan pääkaupunkiseudulta yhdistyksen aktiivin luota.

Oliverin yhteyshenkilönä toimii Ira.

3.10.2017
Ihana Oliver tahtoisi pian löytää kodin tai hoitopaikan. Oliver vaikuttaa mahtavalta koiran alulta - toivomme kovasti että sitä odottaisi vielä valoisa tulevaisuus.

Saapuessaan Irinan luokse Oliverin etujalat, varsinkin toinen, olivat todella vänkyrät. Jalat kuvattiin, mutta murtumia ei onneksi ollut vaikka niin ensin luultiin. Kyse onkin todennäköisesti kasvuhäiriöstä ja johtuu oletettavasti huonosta ravinnosta. Koska Oliver on vielä pentu, voivat jalat suoristua paremman ravinnon ja ajan kanssa.

Oliver asuu tällä hetkellä muiden pienten pentujen kanssa samassa mökissä. Elo on ankeaa, ihmisseuraa on vähän tarjolla. Oliverin päivät täyttyvätkin leikeistä pentukavereiden kanssa. Ihmisiin Oliver suhtautuu ystävällisesti. Se tulee reippaasti tervehtimään eikä räpiköi vastaan vaikka sylissä oleminen vähän jännittääkin.

Oliverin menneisyydestä ei ole tietoa. Poika etsii itselleen ihmistä, joka on motivoitunut pienen pennun sopeuttamiseen. Uudessa, ihmeellisessä maailmassa on paljon outoja ja jännittäviä asioita, joihin Oliver haluaa tutustua rauhassa. Harjoitukset sisäsiisteydestä hihnassa kävelemiseen on aloitettava alkeista. Oliverilla on ihan hyvän kokoiset tassut ja siitä kasvaakin aikuisena ainakin keskikokoinen poika.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.