Hille

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

29.9.2017
Hille on vielä ujo hiirulainen ja vieraat ihmiset jännittävät sitä niin paljon, että tyttö katsoo parhaaksi hakeutua turvalliseen piiloon ihmisten saapuessa moikkaamaan sitä.

Neljä hämmentynyttä pörröläistä Hertta, Haida, Hille ja Hupu tuotiin Olgan luokse loppukesällä. Tuoja oli joko löytänyt pentueen jostain tai sitten halusi itse eroon oman koiran ei-toivotuista pennuista. Olga lupasi huolehtia pennuista ja tuoja lupasi palata - mutta kuinkas sitten kävikään? Kukaan ei tullut enää pentuja kyselemään ja Olga haluaakin nyt että pienille etsitään kunnolliset kodit Suomesta.

Hille on sisarusparven arkajalka. Syyskuun alussa Hille koki pienen järkytyksen, kun lauma vieraita ihmisiä paukahti sisaruksien ympärille parhaaseen päiväuniaikaan. Pienokaiset olivat kaikki aivan pöllämystyneitä, Hille eritoten. Hillen sai nostettua syliin ja melko rauhallisesti tyttö siinä istui, mutta olihan se nyt kovin jännittävä tilanne joka vaati välitöntä jähmettymistä. Muutaman viikon kuluttua tapaamme uudelleen Olgan pihalla. Hille tulee muutaman kerran kuikuilemaan sisarustensa taakse vieraita, mutta vaihtaa pian suuntaa ja piiloutuu sisälle mökkiin. Hille-hiirulaisellakin olisi vielä mahdollisuudet kunnon elämään, kunhan se vain pääsisi pian pois tarhaoloista. Hillelle sopiva koti sijaitsee rauhallisella seudulla ja koirakaverista olisi sille varmasti paljon tukea ja turvaa.

Pentujen menneisyydestä ei ole tietoa. Ne elävät tällä hetkellä Olgan luona ulkoaitauksessa ja onkin mahdollista, etteivät ne ole milloinkaan eläneet sisätiloissa. Kotikoiran taidoista ja elämästä nämä pennut eivät tiedä mitään. Uuden omistajan onkin ymmärrettävä se ja lähdettävä opettelemaan kaikkia asioita alusta lähtien. Hille haluaa löytää rakastavan ja ihanan ihmisen, joka sitoutuu siihen koko sen loppuelämäksi eikä pyörrä päätöstään ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.