Luanna

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

27.9.2017
Luanna on ystävällinen ja iloinen pentu vaikka sylissä oleminen ja käsittely vähän sitä jännittääkin. Löytäisikö hellyttävä partasuu kotiin vielä ennen talvea?

Luanna on vasta hetki sitten joutunut hylätyksi. Miksi, sitä emme tiedä. Vieraiden saapuessa tarhan perälle heiluttaa tyttö iloisesti häntäänsä muiden mukana ja on kovin ilahtunut saadessaan ihmisseuraa. Luanna on varmasti vielä hieman häkellyksissä uudesta ympäristöstä eikä oikein ole varma uskaltaisiko tulla hakemaan rapsutuksia. Uteliaisuus vie kuitenkin voiton ja tyttö jää siliteltäväksi. Kun Luanna huomaa, että sitä oltaisiin ottamassa kiinni ja syliin, alkaa sitä jännittää ja tyttö ehtii puikahtaa pariin otteeseen koppiin ennen kuin se saadaan napattua syliin. Sylissä Luanna antaa kiltisti käsitellä itseään, mutta kokemus oli kuitenkin pikkuiselle niin jännittävä että jalkojen osuessa maanpinnalle kipittää tyttö kiireesti piiloon.

Luannalla on edessään vielä monien uusien ja jännittävien asioiden opettelua. Se etsiikin vain sellaista kotia, jossa riittää varmasti aikaa ja jaksamista pienen tarhalta tulevan pennun sopeuttamiseen. Emme tiedä Luannan menneisyydestä mitään, mutta voi hyvin olla mahdollista ettei se ole aiemmin asunut sisätiloissa. Pitkäjänteisyydellä, ymmärryksellä ja rauhallisella totuttelulla Luannalla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet kasvaa reippaaksi tytöksi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.