Edmundo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2016

30.10.2016
Edmundo sai kodin Loviisasta.

28.10.2016
Edmundo asuu nyt hoitopaikassa Hämeenkyrössä.

4.10.2016
Edmundo on reipas ja ihmisrakas pentu! Saisipa niistä ihanista ihmisistä vain nauttia paljon, paljon enemmän, tuumii poika.

Kesäisenä päivänä vanha mies marssi tarhalle narttukoiransa kanssa. Miehen kertoman mukaan Gloria-niminen koira oli steriloitu, mutta syystä tai toisesta koiraa ei enää haluttu pitää. Ei kuitenkaan mennyt montaakaan päivää kun Irinaa odotti tarhalla yllätys: Gloria oli synnyttänyt pennut tarhan edustalle. Yksi toisensa jälkeen pennut kuitenkin menehtyivät, mutta sinnikäs Edmundo piti pintansa ja selvisi. Toivottavasti poikaa onnistaisi vielä toisen kerran ja ikioma kotii löytyisi pian Suomesta!

Edmundo on jo pienestä natiaisesta saakka ollut reipas, ihmisrakas ja iloinen vesseli. Ihmisseura on parasta sen päivässä, ei muusta niin väliä. Edmundo asuu tällä hetkellä pienessä häkissä useamman muun samanikäisen pennun kanssa ja vaikuttaa sopuisalta pojalta. Lähestyvää talvea Edmundo ei kuitenkaan vielä osaa pelätä, mutta tosiasia on että talvi on erityisen rankkaa aikaa pennuille eivätkä kaikki selviä. Toivommekin kovasti, että Edmundoa onnistaisi pian ja matka omaan kotiin pääsisi alkamaan.

Koska Edmundo on syntynyt tarhalla, se ei ole vielä kerennyt näkemään maailmaa kovinkaan paljon. Selvää siis on, että uutta ihmeteltävää ja jännittäviä asioita tulee vastaan. Aika sekä omistajan kannustus ja ymmärtäväinen asenne auttavat varmasti monessa asiassa. Reippaana ja fiksuna pentuna Edmundo tekee varmasti parhaansa, ja mikäli poika tulee yhtään äitiinsä kasvaa siitä takuulla aivan mahtava koira aikuisena!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.