Deli

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

27.2.2017
Deli-tyttö muutti omaan kotiin Uudellemaalle.

15.2.2017
Pieni ja pörröinen Deli odottaa omaa kotia hoitopaikassa Somerolla.

Deli ei ehtinyt asua pitkään tarhalla, sillä se pääsi hoitopaikkaan Suomeen heti kun rokotukset saatiin kuntoon ja matkustuslupa heltisi. Deli harjoittelee kotikoiran taitoja Somerolla yhdessä siskonsa Meganin kanssa. Molemmat tytöt ovat todella reippaita pentuja ja alkutaival kotikoirana on sujunut hyvin. Hoitopaikassa Deli on tottunut toisiin koiriin, sekä aikuisiin että pentuihin, ja yhteiselo sujuu hienosti. Deli ulkoilee aidatulla pihalla ja osaa jo tehdä tarpeensa ulos melkein aina - yöllä täytyy vielä käyttää sisävessaa hädän yllättäessä.

Ruoka maistuu hyvin, ja Deli olikin tullessaan aika hoikassa kunnossa. Hoitopaikassa Deli syö penturuokaa, ja on tärkeää että myös tuleva koti tarjoaa kasvavalle pennulle laadukasta ravintoa jotta kasvu onnistuu mahdollisimman hyvin ja Delistä kehittyy terve ja vahva aikuinen koira. Mitään jättiläistä tästä pikkutytöstä tuskin kuitenkaan tulee; keskikokoinen, noin 20-kiloinen koira taitaa olla hyvä arvio.

Deli hakeutuu mielellään kotihoitajan rapsutettavaksi ja osallistuu innolla kaikenlaiseen kodin puuhaan. Touhukkaan Delin kanssa onkin luvassa täysipainoista vauva-arkea, niin vekkuli ja vauhdikas tyttö tämä koiranpentu on! Kasvaessaan Deli tulee tarvitsemaan myös säännöllistä, reipasta liikuntaa ja muuta mielekästä tekemistä, mutta pentuaikana tärkeintä on opetella turvallista hihnassa kulkemista ja antaa koiran liikkua omaehtoisesti. Paljon rakkautta ja yhdessäoloa oman perheen kanssa tarvitaan kaikissa ikävaiheissa, ja Deli muuttaakin ainoastaan kotiin jossa sitoudutaan koiraan koko sen elämän ajaksi, pikkupennusta vanhuuden päiviin asti.

Delin kyselyihin vastaa Katarina. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Katarinaan yhteyttä sähköpostitse katarina.kruus@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.