Wiivi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 45-50 cm)
Syntymäaika: 3/2017

12.1.2018
Wiivi on siirretty sisähäkkiin, missä se asustaa tällä hetkellä yhden koirakaverin kanssa. Nykyisessä paikassa Wiiviä ei kiusata, mutta muuten häkissä on kyllä ankeaa.

Onneksi Wiivi pääsee välillä jaloittelemaan vapaana tarhan ulkopuolella. Isot irtokoirat pelottavat Wiiviä, mutta muuten se nauttii näistä retkistään paljon. Jos joku ihminen huomaa Wiivin, tulee se luokse, nostaa tassut vasten ja nauttii seurusteluhetkestä mielellään mahdollisimman pitkään.

11.11.2017
Pieni Wiivi kasvoi isoksi ja on mitä ihmisrakkain tyttö. Siro ja kaunis Wiivi odottaa toiveikkaana, että oma koti löytyisi ennen talvea.

Wiivi asuu ulkoaitauksessa suuressa koiralaumassa. Sekalaiseen joukkoon mahtuu niin uroksia kuin narttujakin aina samankokoisista kavereista jätteihin. Luonteeltaan Wiivi vaikuttaa sopuisalta tytöltä joka ennemmin välttelee kahnauksia kuin haastaa riitaa. Wiiviä on jonkin verran kiusattu tarhalla, mutta kun yksi sitä kiusanneista nartuista siirrettiin toiseen aitaukseen saa Wiivikin toivottavasti olla enemmän rauhassa. Wiivillä on ohut turkki eikä sillä pärjätä talvea tarhalla. Reipas, iloinen ja ihmisrakas Wiivi odottaa kovasti, että joku haluaisi sen itselleen.

25.8.2017
Wiivi-pentu päätyi keväällä täpötäydelle tarhalle omaa kotia odottamaan.

Kesä on juuri vaihtumassa syksyksi eikä Wiivi haluaisi enää turhia odotella ja murehtia vaan matkustaa ikiomaan kotiin.

Ystävällinen ja lempeä Wiivi heilutteli toukokuussa pienenä pennunpallerona innoissaan häntäänsä tarhavieraille. Muutama kuukausi on vierähtänyt, mutta sama meno jatkuu yhä. Wiivi on sosiaalinen ja mukavan oloinen nuori tyttö, joka tulee iloisesti ja oma-aloitteisesti tervehtimään vieraita. Niin paljon kaikkea ihanaa ja kivaa ympärillä, ettei tyttö oikein tiedä mihin suuntaan pitäisi kuono suunnata. Wiivi hakeutuu mielellään sinne missä rapsutuksia ja huomiota on tarjolla, ja siitä on aivan ihanaa kun ihmisseuraa on tarjolla.

Wiivi jakaa aitauksen monen muun pennun ja nuoren koiran kanssa. Vaikka tilat ovat ahtaat, sopuisalta ja kiltiltä tytöltä vaikuttava Wiivi näyttäisi pärjäävän hyvin isossa koiralaumassa. Wiivi vaikuttaa reippaalta koiralta, joten sen voisi kuvitella pärjäävän myös perheen ainokaisena koirana. Koirakaveri uudessa kodissa ei siis ole välttämätöntä, mutta kaverista on tietysti aina helppo ottaa mallia ja tukea. Wiivi ei ole tottunut hihnassa kävelemiseen, kaulapantaa tyttö ei varmasti ole milloinkaan kaulaansa saanut. Myös sisäsiisteyden ja yksin olemisen opettelu täytyy aloittaa alkeista. Kooltaan Wiivi on siro ja se varmasti jääkin aikuisena mukavan kokoiseksi sylikaveriksi.

Wiivi etsii sitoutunutta ja kunnollista ihmistä, jolta löytyy aitoa halua panostaa uuteen ystäväänsä, siitä huolehtimiseen ja sen sopeuttamiseen kotikoiraksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.