Miina

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

10.11.2017
Miina sai kodin Helsingistä.

1.11.2017
Miina pääsi hoitopaikkaan Tampereen seudulle.

22.10.2017
Miina on hyvin kaunis ja suloinen tyttö, joka iloisena telmii pentuaitauksessa kavereiden kanssa. Vieraat ihmiset vähän jännittävät Miinaa.

Miina joutui kodittomaksi syksyllä ja päätyi Irinan suurelle koiratarhalle odottamaan paremman elämän alkua. Lokakuisena päivänä aurinko vähän vielä pilkistelee ja kavereiden kanssa on kiva peuhata. Iltaisin kömmitään sisälle pentutalon lämpöön, öisin ilma menee jo pakkasen puolelle. Tarhavieraiden saapuessa juoksentelee Miina iloisena muiden pentujen kanssa aitauksessaan. Pentujoukko seuraa tiiviisti silmät loistaen vieraiden askelia eivätkä meinaa nahoissaan pysyä huomatessaan, että askeleet johtavat portille. Välillä Miina olisi tulossa rohkeammin luokse, välillä kuitenkin sitä jännittää ja se puikahtaa sisälle piiloon. Kun tytön saa napattua syliin, istuu se rauhallisesti rapsuteltavana eikä ihmisseura niin kovin kauheata taida sitten kuitenkaan sen mielestä olla. Miina tarvitsee vain vähän aikaa.

Oma koti olisi ihana juttu Miinalle. Miinalla tuskin on aiempaa kotikoirataustaa, joten tulevan kodin on oltava motivoitunut harjoittelemaan monia erilaisia taitoja. Miinalla ei varmasti ole käsitystä sisäsiisteydestä, hihnassa kulkemisesta saatika yksin olemisesta. Kun Miinalle ollaan valmiita antamaan aikaa, murtuu varmasti pieni ujous ja siitä kuoriutuu varmasti vielä vauhdikas menijä. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.