Wekku

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2017

2.11.2017
Wekku löysi kodin Tampereelta.

14.9.2017
Tämä pieni parrakas ihanuus on Wekku. Wekku on kovin sydämellinen ja ystävällinen poika, jonka herttaista katsetta on vaikea vastustaa. Mistä löytyisi Wekulla rakastava loppuelämän koti?

Wekku ilmaantui tarhalle kesällä. Sen tausta ei ole tiedossa, mutta pusumaakarin elkeet antavat osviittaa siitä, ettei Wekku mikään metsäläinen ole vaan se on varmastikin lyhyen elämänsä aikana saanut olla ihmisten kanssa tekemisissä. Wekku ei ole mikään lahkeissa roikkuva riiviö vaan suht rauhallisen oloinen kiltti ja utelias kaveri. Ikää mittarissa on kuitenkin vasta nelisen kuukautta, joten rauhallisuus voi olla häilyväistä.. Wekusta saattaakin kotiutumisen myötä kuoriutua ties millainen menijä, mutta varmaa on ainakin se että Wekku on kultainen ja ihana poika - mitäs sitten jos välillä vähän tekeekin mieli pistää ranttaliksi, sellaisiahan koiralapset ovat!

Wekku unelmoi rakastavasta kodista, missä hellyydestä ja koiraystävän huolenpidosta ei pihistellä. Wekun tulevan omistajan on ymmärrettävä pojan lähtökohdat: alkeellisissa ja ankeissa tarhaoloissa ei pieni pentu pääse näkemään ja kohtaamaan maailmassa olevia ihmeellisiä asioita vaan niitä kohdataan rauhallisesti uuden omistajan opastuksella uudessa kodissa. Sisäsiisteys? Hihnassa käveleminen? Mitä ne tarkoittavat, kysyy Wekku ja höristelee korviaan. Paljon on pienellä Wekulla vielä opittavaa, mutta niin on myös annettavaakin. Vilpitöntä rakkautta, iloisia, hauskoja ja onnellisia hetkiä vuosiksi eteenpäin.

Viipurin koirat - Wekku 21.10.2017

Viipurin koirat - Wekku 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.