Suzy

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

28.3.2017
Suzy jäi hoitopaikkaansa asumaan.

16.3.2017
Suzy-tyttö matkasi Suomeen ja odottaa sopivia kotiehdokkaita Järvenpäässä.

19.2.2017
Kauniin harmaa Suzy on eläväinen ja ystävällinen tyttö. Ja se on takuuvarmasti vastassa, kun se vain näkeekin jonkun lähestyvän pentutaloa! Tältä tytöltä ei reippautta ja elämäniloa puutu.

Suzy odottaa innokkaasti omaa kotia Irinan tarhalla. Se asustelee pentutalossa, jossa ihmisten huomiosta kilpailee yli parikymmentä muutakin pentua. Suzy on niin innokas tyttö, että se pärjää huomionsaamisessa hyvin: on ihan takuuvarmaa, että syli on äkkiä täynnä kauniin harmaata Suzy-pentua, jos pentutalon lattialle vähänkin kumartuu!

Suzy vaikuttaa energiseltä tytöltä, joten pelkkä sohvaperunan paikka kannattaa varata aivan jollekin muulle koiralle (mieluiten lelu-sellaiselle). Jos olet suunnitellut koiramaisia harrastuksia, voisi Suzy olla oiva kaveri sellaisiinkin. Tai vähintäänkin reippaaksi ja innokkaaksi lenkkeilykaveriksi!

Suzystä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Suzy on avoin ja mutkaton pentu, joten oletamme, että se sopeutuisi myös ainoaksi koiraksi ja kaupunkiin asumaan. Tärkeintä on kuitenkin löytää sitoutumiskykyinen omistaja, joka ymmärtää sen, että nuorella koiralla energiaa voi riittää lähestulkoon loputtomasti. Ja sitä energiaa pitää osata purkaa fiksusti, jotta kodin irtaimisto saa olla rauhassa. Aivojen raksuttaminen kuluttaa virtaa vielä liikuntaakin paremmin, joten esimerkiksi uusien temppujen ja arkitottelevaisuuden opetteleminen sekä nenänkäyttö harjoitukset vaikkapa ruuanpiilotusleikeissä ovat avaimia höseltämisenergian kuluttamiseen.

Jos kauniin harmaa susityttö Suzy vaikuttaa juuri siltä ilopilleriltä, joka elämästäsi puuttuu, odottaa Suzy malttamattomana yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Suzy 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.